kozan.gr: Ενημέρωση από τη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού: Ορθή επανατοποθέτηση της σημαίας

12 Ιανουαρίου 2022
21:31

Λάβαμε το συγκεκριμένο μήνυμα από τη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού και το δημοσιεύουμε αυτούσιο: “Προς ενημέρωση των πολιτών η σημαία έχει τοποθετηθεί σωστά πριν αρκετές ώρες. Λάθος που αντιλήφθηκαν οι υπεύθυνοι άμεσα μετά από την τοποθέτηση της.”

Απάντηση του kozan.gr:  Όπως θα δείτε στην ανάρτηση του kozan.gr (κλικ εδώ), που προηγήθηκε, υπάρχουν διαφορετικές φωτογραφίες, πριν και μετά τη δύση του ηλίου (με φως και σκοτάδι), που αποδεικνύουν πως ούτε άμεσα οι υπεύθυνοι αντιλήφθηκαν το λάθος ούτε  η σημαία τοποθετήθηκε σωστά πριν αρκετές ώρες. Σε κάθε περίπτωση αυτό που μετρά είναι η ορθή επανατοποθέτηση έστω και μετά την επισήμανση του kozan.gr

 

 

 

7 σχόλια

  • Α καλά …

    09.00 το πρωί πήγα για καφέ στο απέναντι μαγαζί . Την είδα ανάποδα . Το σχολιασαμε με τους εργαζόμενους.

    08.11 ανέβηκε στο ίντερνετ ότι είναι ανάποδα .

    09.31 ανέβηκε διορθωτικό .

    Νομίζω ένας που ξέρει να μετρά , είναι πολλές ώρες … Να διώξετε τον υπαίτιο.
    Μην φωνάζετε αν μας βγάζουν ανέκδοτα μετά

    • Αν θα θέλατε όμως να μην γελοιοποιούν το ιερό σύμβολο του έθνους μας γιατί δεν ενημερώσατε εξαρχής;
      Μπορεί να έγινε ένα τέτοιο λάθος αλλά δεν θα έπρεπε και απο μέρους μας να διορθώσουμε κατι που μας θίγει όλους;

      • Ποιον να ειδοποιήσω ; Δεν ήταν κανείς εκεί …

        Να το αναδείξω νωρίτερα στο kozan;;

        Ή αυτός που το έκανε , το έκανε δεύτερη φορά .. να τον διώξουν άμεσα .. πρόκειται για εθνικό σύμβολο

  • Και τι έγινε ακριβώς; μάλλον το γεγονός ότι οι αούτοι δεν παραδέχονται αυτό που δημοσιεύσατε και εσείς τους θυμίζετε ότι δεν είστε ελέφαντες και αυτοί, όπως αποδεικνύεται, δεν έχουν μάθει να παραδέχονται τα λάθη τους.

  • Θα μπορούσατε να ζητήσετε συγγνώμη για τη λάθος τοποθέτηση του σημαντικότερου συμβόλου μιας χώρας και να μην λέτε ψέμματα. Πολύ καλά κάνει το kozan και διευκρινίζει πώς έχουν τα πράγματα.

  • Επειδή το έχω παρατηρησει και σε άλλες υπηρεσίες. Θέλει είτε να είσαι ή τέρμα ηλίθιος για να μην αντιληφθείς ότι είναι ανάποδα, είτε τέρμα αδιάφορος, με το που την τοποθετήσεις να μην κάνεις ούτε τον κόπο να την ελέγξεις. Και στις 2 περιπτώσεις απαράδεκτος.

  • Όσοι κοροϊδεύετε και παίζετε με την ιστορία 3000 χρόνων ενός λαού για μια σημαια που μπήκε ανάποδα είστε απλά ανθρωπάκια ανάξια σχολιασμού αποτυχημένα στη ζωή σας…Για αυτόν δε που έβγαλε τη φωτογραφία και την έστειλε προς δημοσιευση ας βγάλει και το παντελόνι που φοραει αν είναι άντρας γιατί δεν το τιμαει..καληνύχτα σας Νεοελληναραδες του διαδικτυου…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.