Ο πολιτιστικός σύλλογος Κοζάνης “Η Κόζιανη” διοργανώνει εκδρομή το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου 2017 στη Λαμία

15 Μαΐου 2017
19:07
Κανένα σχόλιο

Ο πολιτιστικός σύλλογος Κοζάνης “η Κόζιανη” διοργανώνει εκδρομή το Σαββατοκύριακο 27-28 Μαΐου 2017 στη Λαμία. Εκεί θα επισκεφτούμε τον πολιτιστικό σύλλογο Χορονό Λαμίας, θα συμμετάσχουμε στο χορό τους και θα δούμε τους φίλους μας από τη Λαμία που έχουμε δημιουργήσει κατά τη διεξαγωγή του 1ου Σεμιναρίου χορού και Λαογραφίας.

Στο χορό του συλλόγου Χορονός θα υπάρχει η παραδοσιακή ορχήστρα του Νίκου Μούτσελου με μουσικούς εγνωσμένης αξίας. Η διαμονή μας θα γίνει στο ξενοδοχείο “Σαμαράς” που βρίσκεται στο κέντρο της Λαμίας.

Έχουμε προγραμματίσει το Σάββατο το βράδυ επίσκεψη στα Καμμένα Βούρλα , ενώ μετά όσοι θέλουν μπορούν να γνωρίσουν τη Λαμία το βράδυ, γιατί το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στο κέντρο της Λαμίας.

Την Κυριακή το πρωί θα επισκεφτούμε ένα από τα πιο όμορφα Μοναστήρια της Φθιώτιδας και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο Κέντρο Τεμπέλης της Λαμίας για ένα τρικούβερτο Ρουμελιώτικο γλέντι και όχι μόνο. Η αναχώρηση θα γίνει το Σάββατο 27 Μαΐου και ώρα 15.00 το μεσημέρι. Κόστος εκδρομής με την είσοδο στο χορό(φαγητό και ποτό) είναι στα 60 ευρώ.

Σας υποσχόμαστε ένα μοναδικό διήμερο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ. 6948286427 (Γρηγόρης Τζουμερκιώτης)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.