kozan.gr: Κοινωνικά (κηδείες): “Έφυγε” από τη ζωή, σε ηλικία 72 ετών, ο ιεροψάλτης του Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής, στην Κοζάνη, Ν. Αντωνόπουλος

16 Ιανουαρίου 2022
19:23

 

“Έφυγε” από τη ζωή, σε ηλικία 72 ετών, ο ιεροψάλτης, τα τελευταία 20 χρόνια, του Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής, στην Κοζάνη, Ν. Αντωνόπουλος. Καταγόταν από τον Πελεκάνο Βοΐου κι ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στο χωριό του όσο και στην Κοζάνη.

8 σχόλια

  • Καλό ταξίδι Νίκο στο μακρινό σου οδοιπορικό.Υπηρξες σε όλα άνθρωπος με ευαισθησίες,της προσφοράς και του μέτρου.Καλο παράδεισο.

  • Καλο ταξίδι κ.Νίκο, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει!!! Κρίμα, εφυγε ένας καλοσυνατος άνθρωπος, πραος, πάντα γελαστός!!!Συλλυπητήρια στην οικογένεια του!!!

  • Καλή Ανάσταση αγαπητέ Νίκο ιεροψάλτη, αμπελουργέ, κρασά, ορειβάτη, παραδοσιακό τραγουδιστή, δημοτικό σύμβουλο, ιδρυτικό μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Πελεκάνου, ΄συμμέτοχος στις γιορτές κρασιού και πόσα άλλα, μα πάνω άλλος άνθρωπος ταπεινός, εργατικός, κοινωνικός, καλόψυχος, ευγενικός, δοτικός. Πλέον ανήκεις στο πάνθεον των Αγγέλων. Να μας φυλάς από εκεί ψηλά. Καλή αντάμωση! Με ιδιαίτερη εκτίμηση Ευθύμης Μπατιάνης

  • Καλό ταξίδι θείε μου … πάντα σε χαρακτήριζε λογική και ηρεμία και πάνω από όλα ήσουν αγαπητός στον κόσμο!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.