O Γεώργιος Λαγογιάννης, Πλειοψηφών Τοπικός Σύμβουλος Πλατανορεύματος για το θέμα των καυσόξυλων

17 Ιανουαρίου 2022
12:47

Το δάσος της καταργηθείσης κοινότητας Μοσχοχωρίου από το έτος 1954 υπάγεται (ευτυχώς) για διαχείριση- εκμετάλλευση στο συγκρότημα Φωτεινών του δασαρχείου ΠΕ Πιερίας. Κάθε χρόνο υποβάλλονται οι σχετικές αιτήσεις, σύμφωνα με τις ληφθείσες αποφάσεις.

Μετά λύπης μου πληροφορήθηκα ότι το έτος 2021 υποβλήθηκαν τριάντα αιτήσεις λιγότερες από τις προβλεπόμενες, παρότι υπήρξε και «εθελοντική προσφορά» για τη συμπλήρωσή τους, αφού ο πρόεδρος δεν είναι σε θέση ούτε μια αίτηση να συμπληρώσει!!!

Εύλογο, λοιπόν, το ερώτημα των 30 οικογενειών, που σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική χρονικά περίοδο στερήθηκαν τα τρία επιδοτούμενα χωρικά καυσόξυλα, συνολικά για την κοινότητα 45 τόνοι.

Αναρωτιέμαι, οι δύο κοινοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας και οι υπόλοιποι ειδικοί σύμβουλοι που συμμετέχουν στη συνδιαμόρφωση της πολιτικής και, μάλιστα, ένας εξ αυτών τον συνόδευσε στην παράδοση των αιτήσεων, τι άποψη έχουν; Θα ζητήσει κάποιος συγγνώμη από τις οικογένειες; Εκτός κι αν ο Albert Einstein το θεωρεί κι αυτό ασήμαντο……

ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,

ΠΛΕΙΟΨΗΦΩΝ ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΥΜΑΤΟΣ

Ένα σχόλιο

  • Βρε καλο τον καιρο ειχες να φανείς…
    Κατσε εκει στην 《όμορφη》πολη τις κοζανης με την τηλεθερμανση και το Πάσχα που θα έρθεις παλι στο χωριό τα λέμε.
    Να βγαλεις πρωτα ενα χειμωνα στο χωριο να δεις πως ειναι κ μετα να μιλας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.