Kozan.gr: Ο συνταξιούχος ιατρός και δημοτικός σύμβουλος Κοζάνης, Αθανάσιος Δερμιτζάκης περιγράφει πώς ακριβώς και γιατί κλήθηκε να καλύψει το κενό αναισθησιολόγου στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης προκειμένου να χειρουργηθεί ένας 16χρονος (Βίντεο)

17 Ιανουαρίου 2022
20:18

Ο συνταξιούχος ιατρός και δημοτικός σύμβουλος Κοζάνης, Αθανάσιος Δερμιτζάκης περιγράφει πώς ακριβώς και γιατί κλήθηκε να καλύψει το κενό αναισθησιολόγου στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης προκειμένου να χειρουργηθεί ένας 16χρονος.

15 σχόλια

  • Μόνο πρόστιμα στους ανεμβολιαστους ξέρουν να βάζουν. Σε τέτοιες περιπτώσεις σηκώνουμε τα χέρια ψηλά και ότι τυχερό έχει ο καθένας. Ντροπή και μόνο Ντροπή!!! Ευτυχώς που υπάρχουν και ΑΝΘΡΩΠΟΙ και σώζεται κάπως η κατάσταση.

  • Ακόμα δεν παραιτήθηκε κάποιος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος;;; Αλλά γιατί να παραιτηθεί.. αφού κανείς πολίτης δεν διαμαρτυρήθηκε έντονα ακόμα! Στα λόγια τα παχιά όλοι τους καλοί είναι όμως στα έργα απ’ότι φαίνεται γεμίζουν ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου! Ερημε λαέ που τους ψηφίζεις..

  • Και εμείς μαλώνουμε για μια ακόμη φορά για το πού και αν θα πρέπει να γίνει το νέο νοσοκομείο(τρομάρα τους)….εδώ δεν έχουμε αναισθησιολόγο για παρα πολύ μεγάλο διάστημα και αυτοί χτενίζονται !!!!!!!!!για να μην το πω στην καθομιλουμένη….

  • Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Βρυζίδου κι Αμανατίδης θα έπρεπε να έχουν την τσίπα να πάνε μόνοι τους σπίτι τους για την κατάντια της περιοχής και την απίστευτη αφωνία τους. Μόνο δελτία τύπου για το πώς εξυπηρέτησαν τα συμφέροντα της οδού Πειραιώς ξέρουν να βγάζουν. Άχρηστοι αποδείχθηκαν, πάμε γι’ άλλα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.