Βελβεντό: Δεν θα πραγματοποιηθεί το έθιμο της λουκανικοφαγίας στον Αϊ-Θανάση

17 Ιανουαρίου 2022
22:11

Την Τρίτη 18/1/2022 θα γίνει η καθιερωμένη λειτουργία στο εξωκκλήσι του Αγίου Αθανασίου, με όλες τις προφυλάξεις και τα υγειονομικά μέτρα.

Όμως το πατροπαράδοτο έθιμο της λουκανικοφαγίας στον Αϊ-Θανάση ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ από την πλευρά του Δήμου και του ΚΑΠΗ λόγω των μέτρων του κορωνοϊού.

Του χρόνου με υγεία και καλύτερα.

7 σχόλια

    • . Ο δημαρχος Βελβεντου με το γεγονος του αποκλεισμου και επειδη ειναι μπροστα απο αλλους αυτοδιοικητικους ας πρωτοστατησει και ακομα μια φορα και να ζητησει απο την περιφερεια να χρηματοδοτησει την αγορα ενος ερπιστριοφορου οχηματος σαν αυτα που εχουν στα χιονοδρομικα κεντρα και κινειται πανω απο το χιονι.Θα αποτελεσει παραδειγμα και για αλλους δημους και Περιφερειες.

    • Εκτός από τον Δήμο Αθηναίων, κανένας Δήμος στην Ελλάδα δεν μπορεί να συστήσει και να συντηρεί διασωστικά συνεργεία για οποιαδήποτε διάσωση ανθρώπων. Όλοι οι Δήμοι βασίζονται σε ανθρώπινες και υλικοτεχνικές υποδομές της Πυροσβεστικής, του Στρατού, της Πολιτικής Προστασίας των Περιφερειών, στον εθελοντισμό διαφόρων Επαγγελματικών Συλλόγων και άλλων ιδιωτών.

      Μόνο ο Μπακογιάνης αγόρασε τον Ιούνιο του 2020, με τα χρήματα των δημοτών του Δήμου Αθηναίων, μεταχειρισμένο διασωστικό ελικόπτερο από τους Γερμανούς, αξίας 6.500.000 €, το οποίο μέχρι σήμερα χρησιμοποιεί μόνο ο ίδιος σαν Δημαρχειακό μεταφορικό μέσο. Στον 1,5 αυτόν χρόνο, δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ για καμία διάσωση, ούτε καν στις τρομερές φωτιές του περασμένου καλοκαιριού.

      Καλά είναι να σκέφτεσαι, πριν ειρωνευτείς κάποιον!

  • Περιοριστείτε στην Αρτοφαγία και αφηστε την λουκανικοφαγία!
    Τώρα έχουμε την ανθρωποφαγία απ τον κορωνοιό!
    Του χρόνου φτιάξτε μοσχαροφαγία

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.