Καταγγελία αναγνώστη στο kozan.gr: Σταμάτησε η τροφοδοσία εμφιαλωμένου νερού στους Λαζαράδες – Τι είπε στο kozan.gr o αρμόδιος Αντιδήμαρχος Θύμιος Δισερής

16 Μαΐου 2017
18:07

Καταγγελία αναγνώστη στο kozan.gr: “Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΝΕΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ. ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΣ ΠΟΣΙΝ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΥΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;”

Mετά από επικοινωνία, που είχε το kozan.gr, με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Θύμιο Δισερή, o τελευταίος δεσμεύτηκε πως αύριο Τετάρτη 17/5, θα γίνει κανονικά η προμήθεια.

6 σχόλια

  • Εννεα χρονια χωρις ποσιμο νερο και ακομα περνανε απο το χωριο οι πρωην δημαρχοι Ντοβολης και Κωνσταντοπουλος;Τα καλα νεα ειναι οτι το εργο υδροδοτησης ενταχθηκε στο Εσπα και αναμενεται ο διαγωνισμος. Υπομονη πατριωτες;;;;;;;.

  • Εννια χρονια, τι λες μωρε; εδώ περνά απο το χωριό ο δισερης! Ο ντοβολης έκανε και ενα μουσείο εκεί πέρα.
    Η νυν δημοτική αρχή αγνοεί οτι υπαρχουν κατοικοι στα Καμβούνια. Νομίζει οτι υπαρχουν μονο ψηφοφοροι

  • Εχεις δικαιο, μουσειο που ποτε δεν παραδωθηκε και ουτε προκειται και το σημαντικοτερο γιατι εισαι αδαης ειναι κενο_αδειο σαν τον κατασκευαστη του. Ουρα οι τουριστες στους Λαζαραδες. Εχει αναβαθμησθει το χωριο;;; Τι λεμε τωρα;;;

  • ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ!!!
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΝΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΣΠΑ;
    ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ.
    Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;
    9 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ….ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΡΙΝ ΤΑ ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΙΝΑΜΕ;
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ…ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.