Η Κομματική Οργάνωση Σερβίων του ΚΚΕ οργανώνει την Κυριακή 23 Ιανουαρίου προβολή- Παρουσίαση του ντοκιμαντέρ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ « μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά»

22 Ιανουαρίου 2022
10:31

Η Κομματική Οργάνωση Σερβίων του ΚΚΕ οργανώνει την Κυριακή 23 Ιανουαρίου προβολή- Παρουσίαση του ντοκιμαντέρ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ « μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά».

               Ένα ντοκιμαντέρ βασισμένο σε 36 συνταρακτικές μαρτυρίες, φόρος τιμής στους αγωνιστές του « Νταχάου της Μεσόγειου», εκεί όπου οι μηχανισμοί καταστολής τελειοποιήθηκαν, η βία συστηματοποιήθηκε και οι πολιτικοί διωκόμενοι έζησαν τη μεγαλύτερη αναμέτρηση τους όχι μόνο με τον ταξικό αντίπαλο, αλλά και με τον ίδιο ους τον εαυτό.

               Η προβολή θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 23 Γενάρη στις 11:30πμ στo Πνευματικό Κέντρο Σερβίων.

9 σχόλια

    • Το μίσος εκφράστηκε από τους απόντες στον απελευθερωτικό αγώνα του λαού ενάντια στους κατακτητές (Αυτού Μεγαλειότητα τον Βασιλέα και λοιπές δυνάμεις), που όταν γύρισαν από την Αίγυπτο όπου την είχαν κοπανήσει και άφησαν τον κοσμάκη στην τύχη του, κυνήγησαν ανηλεώς τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης. Και σαν να μην έφτανε αυτό προκάλεσαν και τον αδελφοκτόνο εμφύλιο πόλεμο. Άντε γιατί σε κάθε δημοσίευση που αφορά το ΚΚΕ βλέπω και γράφεις πάντα τα ίδια.

      • Οι δοσίλογοι και οι απόγονοί τους δεν έχουν κέρατα για να τους ξέρουμε, φορούσαν κουκούλες, σήμερα εκφράζονται μέσα από ανώνυμες γραφές
        Το ΚΚΕ δεν έχει ανάγκη από σχόλια τέτοιου τύπου, οπότε ότι και να γράφεις χερέκακε καλοπροαίρεται ….Σε τούτα δω τα σίδερα κακιά σκουριά δεν πιάνεις

  • Κολλημένοι στο 49. Φυσικά τα εγκλήματα του δσε και του ΚΚΕ τα έχουν πολύ βολικά διαγράψει από την μνήμη τους . Θυμούνται πάλι πολύ βολικά μονο τις πράξεις της μιας πλευράς.

  • Ένα ντοκυμανταίρ για τον 902 και την χρηματοδότηση του κόμματος να κάνετε, εκεί έχει μπόλικο χρήμα και μπόλικα λεφτά.

      • Ποιο είναι το αποδεκτό χρονικό όριο ανάμεσα στα σχόλια για ένα πιστό σύντροφο;. Για παράδειγμα 17:07, 17:54 είναι το σωστό ;.

  • ΚΚΕ Ένα εργοστάσιο που φαλιρισε διεθνώς, εδώ στην Ελλάδα κρατάμε την αντιπροσωπεία από εγωισμό και μίσος γιατί δεν πέρασε το δικό μου.
    .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.