Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου

27 Ιανουαρίου 2022
10:40

Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 19:30 θα συνεδριάσει (με τηλεδιάσκεψη) το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα: 

 

  1. Επέκταση – χωροθέτηση λαϊκής αγοράς Σερβίων.
  2. Περί παροχής εξουσιοδότησης για την μεταφορά του ποσού της δωρεάς Ζαχαριάδου Πολυξένης από το Δήμο Σερβίων στον Δήμο Βελβεντού.
  3. Περί ανταλλαγής Δημοτικής έκτασης με ιδιωτική.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

 

Νικόλαος ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ

2 σχόλια

  • Περί παροχής εξουσιοδότησης για την μεταφορά του ποσού της δωρεάς Ζαχαριάδου Πολυξένης από το Δήμο Σερβίων στον Δήμο Βελβεντού.
    ΓΙΑΤΙ ΙΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ; ΤΑ ΦΕΚ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ; ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ;

  • Μήπως, λέω μήπως κάποια υπηρεσία της Αποκεντρωμένης για τα κληροδοτήματα-δωρεές έδωσε τελεσίγραφο στον κ. Ελευθερίου ότι παρακρατώντας τα λεφτά θα … έχει συνέπειες; ΜΗΠΩΣ; Εμφανιζόταν στον ισολογισμό διαθέσιμα 500+ χιλιάδων; Στο τέλος το Βελβεντό θα τους δώσει 150-200 χιλ. και αν…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.