Όταν, άκουσον άκουσον εκπροσωπείς έναν τόπο στον οίκο της Δημοκρατίας – το Ελληνικό Κοινοβούλιο – και ξεχνάς την ομιλία σου (το γραπτό κείμενο)– τοποθέτηση σου, τότε αυτό που πρέπει να πράξεις είναι να παραιτηθείς και να πάρεις τον δρόμο για την οικία σου. Αυτό ορίζει η ηθική στην πολιτική. Αυτό είναι στάση ζωής.

Δυστυχώς. Ο Μίμης Δημητριάδης επέλεξε την συνέχεια της απολίτικης καριέρας του(για πολύ λίγο καιρό ακόμη) αλλά καταστροφικής για τον τόπο μας και την πατρίδα μας. Αυτός και η παρέα του, δεν μπορούν να εκπροσωπήσουν σε καμία περίπτωση την περιοχή μας. Είναι αλλού. Το γνωρίζουν οι πάντες.

Απόψε το βράδυ θα είναι μέρος των χειροκροτητών και θιασωτών ενός ακόμη καταστροφικού μνημονίου. Το τέταρτο στην σειρά. Made in ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Στο περιεχόμενο της νέας καταστροφής αυτήν την φορά η Δ.Ε.Η.. Ο γίγαντας της τοπικής και Εθνικής οικονομίας. Η Κοζάνη, η Δυτική Μακεδονία εκτός από τις πολλές και μόνον αρνητικές πρωτιές(βλέπε ανεργία) θα προσθέσει ακόμη μία. Αυτήν της οριστικής της καταστροφής.

Η «αγωνία» της διαχείρισης του χρέους, της Εθνικής μας καταστροφής από το σύνολο της πολιτικής ζωής είναι κάτι το αφύσικο. Είναι αδιανόητο.

Οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας οφείλουν, πρέπει να διώξουν από πάνω τους, τους μιμητισμούς και τα αντιπρότυπα τα οποία διαχρονικά τους έχουν επιβληθεί και να περάσουν σε ένα αλλά επίπεδο αυτό των προτύπων, της απελευθέρωσης και της αναγέννησης.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

 

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Πολίτης

Κοζάνη 18 Μαΐου 2017