Είμαστε Πολίτες και όχι πελάτες- Ο Μίμης Δημητριάδης και η παρέα του είναι η «ταφόπλακα» της Κοζάνης, της Δυτικής Μακεδονίας (του Θεόφιλου Παπαδόπουλου)

18 Μαΐου 2017
11:26

Όταν, άκουσον άκουσον εκπροσωπείς έναν τόπο στον οίκο της Δημοκρατίας – το Ελληνικό Κοινοβούλιο – και ξεχνάς την ομιλία σου (το γραπτό κείμενο)– τοποθέτηση σου, τότε αυτό που πρέπει να πράξεις είναι να παραιτηθείς και να πάρεις τον δρόμο για την οικία σου. Αυτό ορίζει η ηθική στην πολιτική. Αυτό είναι στάση ζωής.

Δυστυχώς. Ο Μίμης Δημητριάδης επέλεξε την συνέχεια της απολίτικης καριέρας του(για πολύ λίγο καιρό ακόμη) αλλά καταστροφικής για τον τόπο μας και την πατρίδα μας. Αυτός και η παρέα του, δεν μπορούν να εκπροσωπήσουν σε καμία περίπτωση την περιοχή μας. Είναι αλλού. Το γνωρίζουν οι πάντες.

Απόψε το βράδυ θα είναι μέρος των χειροκροτητών και θιασωτών ενός ακόμη καταστροφικού μνημονίου. Το τέταρτο στην σειρά. Made in ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Στο περιεχόμενο της νέας καταστροφής αυτήν την φορά η Δ.Ε.Η.. Ο γίγαντας της τοπικής και Εθνικής οικονομίας. Η Κοζάνη, η Δυτική Μακεδονία εκτός από τις πολλές και μόνον αρνητικές πρωτιές(βλέπε ανεργία) θα προσθέσει ακόμη μία. Αυτήν της οριστικής της καταστροφής.

Η «αγωνία» της διαχείρισης του χρέους, της Εθνικής μας καταστροφής από το σύνολο της πολιτικής ζωής είναι κάτι το αφύσικο. Είναι αδιανόητο.

Οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας οφείλουν, πρέπει να διώξουν από πάνω τους, τους μιμητισμούς και τα αντιπρότυπα τα οποία διαχρονικά τους έχουν επιβληθεί και να περάσουν σε ένα αλλά επίπεδο αυτό των προτύπων, της απελευθέρωσης και της αναγέννησης.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

 

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Πολίτης

Κοζάνη 18 Μαΐου 2017

10 σχόλια

  • το πρότυπο που επέβαλλες εσύ το είδαμε… το πληρώνουμε ακριβά…. άλλωστε και τους Δημητριάδηδες εσύ και κάποιοι σαν και σένα τους έφεραν στα πράγματα…. Γιαυτό άστο Θεόφιλε. Εσύ ειδικά μην προσπαθείς άλλο. Εμείς πάλι που δεν ειχαμε τηλεπαράθυρα για να επιβάλλουμε τα μηδενικά που μας φορτώσατε θα δούμε τι θα κάνουμε. Εσύ είσαι μέρος του προβλήματος όχι της λύσης

  • Πράγματι δυστυχώς ο Μίμης Δημητριάδης είναι ότι χειρότερο έχει αναδείξει η περιοχή μας σαν εκπρόσωπο στην βουλή

  • ναι, ενώ όλοι οι υπόλοιποι των τελευταίων 2 δεκαετιών, που συνέβαλαν στο να φτάσει η χώρα μας σ΄αυτό το χάλι και να χρωστάμε “τα μαλλιά της κεφαλής μας”, ήταν καλύτεροι

  • αλλά και να μη ξεχνάς εμείς οι ” είμαστε πολίτες και όχι
    πελάτες ” τους επιλέξαμε να μας εκπροωπήσουν στο κοινοβούλιο !!

  • Άκουσε μέγα μίλα στον ενικό και για τον εαυτό σου κανένας δεν σε όρισε γενικό εισαγγελέα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.