«Έκπληκτος πληροφορήθηκα από τον τοπικό τύπο τα όσα ανακοίνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης (http://kozan.gr/archives/38911) παραποιώντας τα γεγονότα και προσπαθώντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις!
Πράγματι το βράδυ της Κυριακής 14 Μαΐου επικοινώνησαν μαζί μου ζητώντας μου να συναντηθούμε την επόμενη ημέρα. Τους ενημέρωσα ότι την επόμενη ημέρα το πρωί ταξιδεύω για Αθήνα και τους ζήτησα να μου στείλουν με e-mail το υπόμνημά τους, υποσχόμενος ότι θα ασχοληθώ. Όπως και έγινε!
Έτσι την Τρίτη 15 Μαϊου παρακολούθησα με ενδιαφέρον στη Βουλή την τοποθέτηση της Ομοσπονδίας τους και προθυμοποιήθηκα να τους δω την Τετάρτη 16 Μαϊου στο γραφείο μου. Απέρριψαν όμως την πρότασή μου, λόγω της πορείας διαμαρτυρίας τους στο κέντρο της Αθήνας.
Το σημαντικό βεβαίως όλων αυτών είναι ότι με δική μου παρέμβαση, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ.Νίκος Τόσκας,προχώρησε σε τροποποιήσεις στο κείμενο του νομοσχεδίου που αφορά το νέο ειδικό μισθολόγιο για τα Σώματα Ασφαλείας και τους ένστολους, γεγονός το οποίο πολύ καλά γνωρίζουν!
Οποία έκπληξη λοιπόν όταν αντ΄αυτού πληροφορούμαι την έκδοση της ανακοίνωσης, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης…την ώρα που άμεσα ανταποκρίθηκα και παρενέβην στον καθ΄ύλην αρμόδιο υπουργό..!
Στην ζωή μου έχω μάθει να μην κρύβομαι και με γνώμονα την αλήθεια να παίρνω την ευθύνη των πράξεών μου και να μάχομαι με θάρρος κι εντιμότητα! Πολύ δε περισσότερο, όταν αυτές αφορούν συναδέλφους μου ένστολους! Οι όποιες αναφορές εν θερμώ δεν βοηθούν κανέναν! Με καθαρή συνείδηση είμαι ανοιχτός στο διάλογο και την επικοινωνία θεωρώντας το επεισόδιο λήξαν»!
Με εκτίμηση
Γιώργος Ντζιμάνης – Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν.Κοζανης.