«Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» μαθητών και μαθητριών Δημοτικών Σχολείων Π.Ε. Κοζάνης, από 20/5 έως 1/6

19 Μαΐου 2017
11:13
Κανένα σχόλιο

Από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης ανακοινώνεται ότι ξεκινά η  Β’ φάση των  «Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» μαθητών και μαθητριών Δημοτικών Σχολείων  Π.Ε. Κοζάνης σχολικού έτους 2016-2017. Βασική επιδίωξη των  σχολικών αγώνων στα Δημοτικά της χώρας είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα συμμετάσχουν, να αποκομίζουν από την κάθε διοργάνωση τα ιδιαίτερα στοιχεία ευρύτερης παιδείας που ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μέσω της συμμετοχής, της προσπάθειας, του συναγωνισμού και της υπέρβασης.

Το όραμα των «Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» είναι η δημιουργία μιας νέας κυρίαρχης αθλητικής τάσης στην ελληνική  κοινωνία, τους «Δια Βίου Ασκούμενους». Ακόμη , η διαμόρφωση μιας νέας γενιάς αθλητών ,προπονητών ,διαιτητών, παραγόντων και κυρίως φιλάθλων με προσήλωση στις υψηλές αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι »,έτσι ώστε να μεταλαμπαδευτεί η συγκεκριμένη «Αθλητική Παιδεία»στις επόμενες γενιές.

 

Το πρόγραμμα των  «Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» έχει ως εξής :

22-05-2017 (ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ): Ποδόσφαιρο, Χειροσφαίριση

23-05-2017 (ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ): Πετοσφαίριση, Καλαθοσφαίριση

25-05-2017 (ΔΑΚ ΚΟΖΑΝΗΣ): Κλασικός Αθλητισμός

26-05-2017 (ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ): Κολύμβηση

29-05-2017 (ΔΑΚ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ): Ποδόσφαιρο, Χειροσφαίριση, Πετοσφαίριση

30-05-2017 (ΔΑΚ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ): Καλαθοσφαίριση

30-05-2017 (ΔΑΚ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ): Κλασικός Αθλητισμός,

30-05-2017 (ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΤΟΛ/ΔΑΣ): Κολύμβηση

01-06-2017 (ΔΑΚ ΣΕΡΒΙΩΝ): Ποδόσφαιρο, Χειροσφαίριση, Πετοσφαίριση, Καλαθοσφαίριση

 

Ώρα προσέλευσης μαθητών 9:00π.μ. (τους αγώνες μπορούν να παρακολουθήσουν γονείς των μαθητών) και ώρα έναρξης αγωνισμάτων 9:30π.μ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.