kozan.gr: ΕΠΣ Κοζάνης: Η ΑΕΠ Καραγιαννίων στην Γ΄Εθνική. “Διπλή” συγκίνηση. Λίγες ώρες μετά την ημέρας μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων η περιοχή ζει «ιστορικές» ποδοσφαιρικές στιγμές… (Βίντεο & Φωτογραφίες)

21 Μαΐου 2017
20:09

Πολλές φορές έφτασε στην πηγή η ΑΕΠ, αλλά ποτέ δεν είχε πιει νερό… Τη φετινή χρονιά όμως η ομάδα των Καραγιαννίων ήταν το απόλυτο «αφεντικό» της κατηγορίας από την αρχή της χρονιάς… Η «αρμάδα» του Γιάννη Σαμαρά δεν έχασε ποτέ την επαφή της με την κορυφή και έτσι σήμερα, η περιοχή ζει ιστορικές στιγμές. Πριν λίγη ώρα νίκησε τη Γαλατινή με 3-1 στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής και «στέφτηκε» και μαθηματικά πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Κοζάνης. Τη νέα περίοδο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ΄ Εθνική, και θα χρησιμοποιεί το ΔΑΚ Κοζάνης ως έδρα. Το ποντιακό και όχι μόνο γλέντι άρχισε ήδη στην Ξηρολίμνη όπου παίκτες, διοίκηση και φίλαθλοι έγιναν ένα κουβάρι… Να σημειωθεί ότι οι παίκτες της ΑΕΠ δεν ξέχασαν και την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, καθώς όταν εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο κρατούσαν πανό με σχετική αναφορά στην τραγική αυτή ημέρα που στοίχισε τη ζωή χιλιάδων αθώων ανθρώπων. Τέλος, για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το σκορ έληξε με 3-0 υπέρ της ΑΕΠ. Οι σκόρερ ήταν οι: Σαββούδης (πέναλτι), και Κεισόγλου (2).

30η αγωνιστική

Μακεδονικός Κοζ. Τιτάν Σερβίων 4-2

Βελβεντό-Χαραυγή 0-1

Εράτυρα-Κοζάνη 0-3 α.α.

ΑΕΠ Καραγιαννείων-Γαλατινή 3-1

Εθνικός Βατερού-Αν. Πτολεμαΐδας 2-1

Αλιάκμων-Αιανής-ΑΕ Καλαμιάς 4-0

Μακ. Σιάτιστας-ΠΑΟΚ Κοίλων 2-1

ΑΕ Κοζάνης-Άνω Κώμη 2-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΕΛΙΚΗ

ΑΕΠ Καραγιαννίων  73

Σιάτιστα 71

Κοζάνη 63

Εθνικός Βατερού 54

Μακεδονικός Κοζ. 51

Αιανή 48

Χαραυγή 47

Α.Ε Κοζάνης 44

Βελβεντό 43

Τιτάν Σερβίων 42

Γαλατινή 41

ΠΑΟΚ Κοίλων 39

Αν. Πτολεμαϊδας 32

Καλαμιά  14

Άνω Κώμη  9

Εράτυρα Αποχώρησε

Θανάσης Τέγος

Ένα σχόλιο

  • ΑΕΠ ΟΛΕ ΟΛΕΟ ΑΕΠ ΟΛΕ ΟΛΕΟ ΑΕΠΑΡΑ ΜΟΥ ΑΓΆΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕΙΆ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΕΠ ΟΛΕ ΟΛΕΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ !!!!!! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.