Προσκλήσεις στις Ορκωμοσίες σχολών του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας

22 Μαΐου 2017
14:05
Κανένα σχόλιο

Ο Διευθυντής της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων των Τμημάτων Μηχανικών Περιβάλλοντος & Μηχανικών Αντιρρύπανσης Τ.Ε & Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017
στο Αμφιθέατρο « Σπύρος Αρσένης »

Με τιμή

Ο Διευθυντής της Σ.Τ.ΕΦ.
Αθανάσιος Τριανταφύλλου
Καθηγητής

Ο Διευθυντής της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε .& Βιομηχανικού Σχεδιασμού Τ.Ε την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 στο Αμφιθέατρο « Σπύρος Αρσένης».

Με τιμή

Ο Διευθυντής της Σ.Τ.ΕΦ.

Αθανάσιος Τριανταφύλλου

Η Κοσμητεία της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Κοζάνης την Τρίτη 23 Μαϊου 2017 στο αμφιθέατρο «Σπύρος Αρσένης»

Με τιμή

Ο Κοσμήτορας της Σχολής

Δρ. Συμεών Καραφόλας

Η Κοσμητεία της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 στο αμφιθέατρο «Σπύρος Αρσένης»

Με τιμή

Ο Κοσμήτορας της Σχολής

Δρ. Συμεών Καραφόλας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.