ΕΒΕ Κοζάνης: Ενημερωτική Ημερίδα «Επίκαιρα θέματα Φορολογικού και Ασφαλιστικού Ενδιαφέροντος ΜμΕ», την Τετάρτη 24 Μαΐου

23 Μαΐου 2017
09:44
Κανένα σχόλιο

Το Επιμελητήριο Κοζάνης  διοργανώνει Ενημερωτική Ημερίδα στο «Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης» την Τετάρτη  24 Μαΐου 2017, και ώρα 18:00  για την ενημέρωση των μελών του και κάθε ενδιαφερόμενου για:

«Επίκαιρα θέματα Φορολογικού και Ασφαλιστικού Ενδιαφέροντος ΜμΕ».

Εισηγητής  θα είναι ο έγκριτος Λογιστής – Φοροτεχνικός με συγγραφική και διδακτική εμπειρία,  κ. Αντώνης Μουζάκης, ο οποίος ανέπτυξε τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

Φορολογικό

Βασικές αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος από το ν. 4387/12.5.2016 μέχρι και το ν. 4467/13.4.2017 

Ηλεκτρονικές συναλλαγές

Οικειοθελής αποκάλυψη φορολογητέας ύλης παρελθόντων ετών

Περιουσιολόγιο

Αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών

Παραγραφή 

Ποινές διαδικαστικών παραβάσεων και κλείσιμο καταστημάτων

Εταιρείες εξωτερικού

Ασφαλιστικό

Εισφορές μη μισθωτών – αυτοαπασχολουμένων – ελ. Επαγγελματιών

Υπόχρεοι – Κατηγορίες ασφαλιστέων προσώπων

Βάση υπολογισμού εισφορών

Μέλη εταιρειών, Μέλη ΔΣ

Αμειβόμενοι με δελτίο παροχής υπηρεσιών με 1 ή 2 εργοδότες (μπλοκάκια)

Ανώτατο όριο ασφαλιστέων αποδοχών

Προσκαλούνται οι επιχειρηματίες, έμποροι, βιοτέχνες, επαγγελματίες – μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης  και  όλοι οι ενδιαφερόμενοι  να προσέλθουν στην εκδήλωση, που είναι ανοιχτή για το κοινό, για να ενημερωθούν, να ανταλλάξουν απόψεις  και να συμμετέχουν στο γόνιμο διάλογο που θα αναπτυχθεί μετά το τέλος των εισηγήσεων.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.