Τη διαβεβαίωση ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης που θα δώσει λύση στο πρόβλημα της πληρωμής των παρατασιούχων εργαζομένων με συμβάσεις στους ΟΤΑ, έδωσε ο Πάνος Ρήγας στους απεργούς συμβασιούχους του Δήμου Κοζάνης που τον υποδέχτηκαν με πανό έξω από το Δημαρχείο της πόλης.

Ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι η παρέμβαση στο θέμα των πληρωμών των συμβασιούχων έγινε από ορισμένους παρέδρους δηλώνοντας ότι «θέλω να πω ευθέως ότι ήταν στοχοποιημένη και εξυπηρετούσε πολιτικά συμφέροντα».

Μίλησε για σοβαρές παραλείψεις του παρελθόντος στο πρόβλημα των συμβασιούχων που παρότι καλύπτουν πάγιες κα διαρκείς ανάγκες οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν έδωσαν λύση στο πρόβλημα που συνεχίζεται έως τις μέρες μας.

Ο ίδιος ζήτησε κατανόηση και μικρή χρονική παράταση έως το κλείσιμο της αξιολόγησης, υποσχόμενος ότι η κυβέρνηση είναι στο πλευρό των συμβασιούχων και θα δώσε λύση στο πρόβλημα τους.

Νωρίτερα, το στέλεχος της Κουμουνδούρου συναντήθηκε με εκπροσώπους των εργαζομένων στο Εργατικό κέντρο Κοζάνης και νωρίτερα συμμετείχε σε σύσκεψη και ενημέρωση με τον Δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ