H διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης για τη συνάντησή της με τον Γ.Γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Ρήγα

23 Μαΐου 2017
14:03

Την Τρίτη 23 Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης, του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κο Ρήγα Π. και του Προέδρου και μελών του Δ.Σ του Ε.Κ.Ν.Κ..
Κατά τη συνάντηση, έγινε εκτενής ενημέρωση από τον Προέδρου του Ε.Κ.Ν.Κ και των μελών του Δ.Σ. για ζητήματα που αφορούν την περιοχή όπως:
1. ΔΕΗ (πώληση του 40% της λιγνιτικής παραγωγής
2. Νόμος 4387/12/05/2016 Άρθρο 12 σύνταξη λόγω θανάτου (χηρείας)
3. Συλλογικές συμβάσεις εργασίας
4. Θέματα λειτουργίας ελεγκτικών μηχανισμών ΣΕΠΕ, ΕΥΠΕΑ ΙΚΑ, Διεύθυνση Μεταλλείων Βορείου Ελλάδας με έδρα την Κοζάνη
5. Ενιαία τιμή του tm των Εργατικών κατοικιών
6. Την απόλυση συναδέλφων στη Συνεταιριστική Τράπεζα
Επίσης, τέθηκε το θέμα της Ανεργίας όπου επίσημη καταγραφή του Ο.Α.Ε.Δ., οι καταγεγραμμένοι άνεργοι ξεπερνούν τις 11.000 με 45% ανεργία των νέων έως 32 ετών αλλά και με αύξηση κατά 2 μονάδων έναντι του προηγούμενου τριμήνου.
Ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ν.Κ, ζήτησε από τον Γραμματέα της Κ.Ε. να μεταφέρει τα ζητήματα προς την Κυβέρνηση και να δοθούν λύσεις.
Ο κος Ρήγας Π. αφού άκουσε με πολύ προσοχή τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή και τους εργαζόμενους, δεσμεύτηκε να εξετάσει όλες τις δυνατότητες για επίλυση των ζητημάτων.
Η δέσμευσή μας είναι ότι θα βρισκόμαστε στους δρόμους και θα αγωνιζόμαστε για τα ζητήματα που απασχολούν τους άνεργους , τους εργαζόμενους, την κοινωνία με τις πόρτες ορθάνοικτες στο Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης.

Ένα σχόλιο

  • Κάποτε κάποιοι άλλοι όταν κυβερνούσαν και έπαιρναν αποφάσεις πολύ πιο ήπιες από τις σημερινές δεν μπορούσαν από τα αυτοκίνητά του να κατέβουν. Τώρα επισκέπτονται άνετοι το εργατικό κέντρο και φεύγουν σαν κύριοι χωρίς την παραμικρή εκδήλωση δυσαρέσκειας και το χειρότερο με την μοναδική υπόσχεση ότι θα μεταβιβάσουν τα προβλήματα που τους ειπώθηκαν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.