Την Τρίτη 23 Μαΐου 2017, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης, του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κο Ρήγα Π. και του Προέδρου και μελών του Δ.Σ του Ε.Κ.Ν.Κ..
Κατά τη συνάντηση, έγινε εκτενής ενημέρωση από τον Προέδρου του Ε.Κ.Ν.Κ και των μελών του Δ.Σ. για ζητήματα που αφορούν την περιοχή όπως:
1. ΔΕΗ (πώληση του 40% της λιγνιτικής παραγωγής
2. Νόμος 4387/12/05/2016 Άρθρο 12 σύνταξη λόγω θανάτου (χηρείας)
3. Συλλογικές συμβάσεις εργασίας
4. Θέματα λειτουργίας ελεγκτικών μηχανισμών ΣΕΠΕ, ΕΥΠΕΑ ΙΚΑ, Διεύθυνση Μεταλλείων Βορείου Ελλάδας με έδρα την Κοζάνη
5. Ενιαία τιμή του tm των Εργατικών κατοικιών
6. Την απόλυση συναδέλφων στη Συνεταιριστική Τράπεζα
Επίσης, τέθηκε το θέμα της Ανεργίας όπου επίσημη καταγραφή του Ο.Α.Ε.Δ., οι καταγεγραμμένοι άνεργοι ξεπερνούν τις 11.000 με 45% ανεργία των νέων έως 32 ετών αλλά και με αύξηση κατά 2 μονάδων έναντι του προηγούμενου τριμήνου.
Ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ν.Κ, ζήτησε από τον Γραμματέα της Κ.Ε. να μεταφέρει τα ζητήματα προς την Κυβέρνηση και να δοθούν λύσεις.
Ο κος Ρήγας Π. αφού άκουσε με πολύ προσοχή τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή και τους εργαζόμενους, δεσμεύτηκε να εξετάσει όλες τις δυνατότητες για επίλυση των ζητημάτων.
Η δέσμευσή μας είναι ότι θα βρισκόμαστε στους δρόμους και θα αγωνιζόμαστε για τα ζητήματα που απασχολούν τους άνεργους , τους εργαζόμενους, την κοινωνία με τις πόρτες ορθάνοικτες στο Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης.