kozan.gr: Μεγάλη ζημιά σε καλλιέργειες, από την ισχυρή χαλαζόπτωση, στους Πύργους Εορδαίας (Φωτογραφίες)

23 Μαΐου 2017
17:36

Μεγάλη ζημιά, από την ισχυρή χαλαζόπτωση, σε καλλιέργειες, στους Πύργους Εορδαίας. Δείτε φωτογραφίες από χωράφια.

 

16 σχόλια

  • Όταν οι επιδοτήσεις γίνονται αυτοκίνητα σπίτια κλπ και δεν πάνε στον λόγο που πάρθηκαν αυτά παθαίνεις. Ας κλαίγονται τώρα. Άλλωστε ποιος θα δούλευε, καλά να είναι οι αποζημιώσεις.

    • αν νομιζεις οτι ετσι ειναι ελα σου χαριζω τα χωραφια μου και να δουμε τα αποτελεσματα σου.

  • Μέχρι και τα ΑΝΤΙΧΑΛΑΖΙΚΑ έριξε…οι αποζημιώσεις δεν δίνονται έτσι στο κουτουρου για αυτοκίνητα και σπιτια

  • Άγνωστες. Αν καταστραφοταν η περιουσία σου θα σου αρέζε κάποιοι έξυπνοι και πολυξεροι σαν και εσένα να κάνουν τέτοια σχόλια χωρίς να είναι γνωστές των πραγμάτων?Αλλά μόνο με αυτά που λες φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα με το αντικείμενο και με την σοβαρότητα της ζημιας…εδώ μιλαμε για ολική καταστροφη.

    • ο ασχετος Δημ. Υπ΄αλλλος ειναι? Ο ανήξερος συνηθίζεται να λέει κοτσάνες γιατί από το πολύ ξήσιμο εχει ,,,,,,,,,

        • φτάνει θα πάθεις ίκτερο! χαχαχαχαχα!
          ο αγροτικός τομές δεν καταστράφηκε από το χαλάζι αλλά από τις επιδοτήσεις που σας μοίραζαν και γίνατε τεμπέληδες.
          παρακαλάτε να καταστραφούν οι καλλιέργειες για τις αποζημιώσεις χωρίς να χρειαστεί να δουλέψετε. σας μάθαμε. άλλωστε αν δούλευες δε θα σχολίαζες 10 φορές στο κοζαν. η αλήθεια τσούζει.

  • Άγνωστη 23:21, όπως ο άσχετος άγνωστος κατηγορεί τους αγρότες ότι πήραν τις επιδοτήσεις και τις έφαγαν σε αυτοκίνητα και λούσα, έτσι κι εσύ ακριβώς, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο όμως, έβγαλες το συμπέρασμα ότι είναι δημόσιος υπάλληλος και φυσικά ότι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι ξύνονται. Κι εγώ είμαι δημόσιος υπάλληλος και ούτε με βύσμα μπήκα, ούτε ξυνομαι στη δουλειά μου και φυσικά δεν χαίρομαι όταν παθαίνει τέτοιες καταστροφές ένας αγρότης. Ούτε πιστεύω ότι όλοι οι αγρότες είναι απατεώνες. Το χειρότερο πράγμα που τρώει την Ελλάδα είναι η ξερολίαση και το τσουβάλιασμα. Με απλά λόγια, εμείς τα ξέρουμε όλα και όλοι οι άλλοι είναι λαμογια και τεμπέληδες, εκτός φυσικά από εμάς τους ίδιους. Δυστυχώς κι εσύ ανήκεις σε αυτήν την κατηγορία Ελλήνων, οπότε θεωρώ ότι το σχόλιό σου είναι εντελώς άκυρο. Όχι γιατί δεν είναι σωστό. Δεν το ξέρω αυτό. Ίσως και να είναι. Επειδή απλά κάνεις αυτό για το οποίο κατακρίνεις τους άλλους .

  • Η επιδότηση εγινε αντιχαλαζικα, αγροτικα μηχανήματα, φυτα δυκτιο άρδευσης, τρακτερ, οπως κανει καποιος εργοστασιαρχης προγραμμα να αλλαξει καποια μηχανηματα στην δουλεια του γισ να παραγει καλυτερο εμπορευμα, και ολα αυτα για βγεις εσυ ο μ@@@@ας να πεις τη μπουρδα σου. Αλλα δεν εχεις μυρισει ποτε σου φυτοφαρμακο, τοε μονο θα το βουλωσεις και θα σκύψεις το κεφάλι.καμια σωτηρία, μνημονιο 5 το αξίζουμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.