kozan.gr: Tο έργο του Ματέι Βισνιέκ, «Εθνικότητά μου το χρώμα του ανέμου» παρουσίασε η θεατρική ομάδα ενηλίκων του Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας ”Η ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ” (Φωτογραφίες & Βίντεο)

23 Μαΐου 2017
23:42
Κανένα σχόλιο

Η θεατρική ομάδα ενηλίκων του  Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας ”Η ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ”, παρουσίασε, το βράδυ της Τρίτης 23 Μαΐου, στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας, το έργο του Ματέι Βισνιέκ, «Εθνικότητά μου το χρώμα του ανέμου», σε σκηνοθεσία – διασκευή Κων/νου Ιωαννίδη. Μια ιλαροτραγική και συνάμα λυρική απεικόνιση της διαχρονικής ανθρώπινης πραγματικότητας, με μηνύματα που «χτυπούν» στον πυρήνα της επικαιρότητας. Ένα έργο σπονδυλωτό όπου ο συγγραφέας  με κυνισμό, χιούμορ αλλά και λυρισμό,  παρουσιάζει τα «κομμάτια  ενός σπασμένου καθρέφτη», όπως υποστηρίζει και ο ίδιος, και τα οποία καλούμαστε να συναρμολογήσουμε.Εικόνες από την ανθρώπινη απομόνωση ή και ματαιοδοξία, τη βία της εξουσίας,  τη φαντασίωση της επανάστασης, την «πλύση» εγκεφάλου, την εκούσια ή ακούσια χειραγώγηση…

Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν, στον ίδιο χώρο και τις ακόλουθες ημερομηνίες: Τετάρτη 24 – Πέμπτη 25 – Παρασκευή 26 & Κυριακή 28 Μαΐου. Ώρα έναρξης: 9:00 μ.μ.. Τιμή εισόδου: 5 ευρώ

Δείτε βίντεο & φωτογραφίες που μας έστειλε ο Γιάννης Κατσανίκος:

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.