kozan.gr: Με 48ωρη απεργία απαντούν στις απολύσεις τριών συναδέλφων τους οι εναπομείναντες εργαζόμενοι στην υπό εκκαθάριση Συνεταιριστική Τράπεζα Δ. Μακεδονίας (Φωτογραφίες)

24 Μαΐου 2017
09:54

Με απεργία απαντούν στις απολύσεις τριών συναδέλφων τους οι εναπομείναντες εργαζόμενοι στην υπό εκκαθάριση Συνεταιριστική Τράπεζα Δ. Μακεδονίας. Όπως βλέπετε και στις σημερινές φωτογραφίες, με τη στήριξη του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, οι εργαζόμενοι συμμετέχουν σε 48ωρη απεργία (σήμερα κι αύριο), απαιτώντας την ανάκληση των απολύσεων και την αναστολή της απόφασης για απολύσεις στην υπό ειδική εκκαθάριση, Συνεταιριστική Τράπεζα Δ. Μακεδονίας. Παράλληλα, ζητούν την πλήρης απορρόφηση των εργαζομένων από τις Τράπεζες που μεταβιβάστηκε το υγιές χαρτοφυλάκιο της υπό εκκαθάριση Συνεταιριστικής Τράπεζας, πρακτική που ακολουθήθηκε για όλους τους εργαζόμενους των υπολοίπων εμπορικών τραπεζών, με αναγνώριση και εφαρμογή το σύνολο των εργασιακών, ασφαλιστικών και λοιπών δικαιωμάτων τους.

kozan.gr

 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.