kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: Προβληματισμός στην παράταξη “ΑλλάΖουμε Εποχή” – Τίτλοι τέλους ή αδιάφορο “σφύριγμα” σε οτιδήποτε συμβαίνει;

24 Μαΐου 2017
10:58

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Ρήγα, στην Π.Ε. Κοζάνης και οι δηλώσεις στήριξής του, στην Περιφερειακή Αρχή, ενέτειναν, περαιτέρω, τον προβληματισμό στα μέλη της παράταξης “ΑλλάΖουμε Εποχή”, του Θέμη Μουμουλίδη, σε ό,τι αφορά το μέλλον του συνδυασμού, καθώς, φάνηκε, γι΄ακόμη μια φορά, πως, ο συνδυασμός “Ανατροπή – Δημιουργία”, του Θοδωρή Καρυπίδη, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θα στηριχθεί, από τον ΣΥΡΙΖΑ, στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές.

Το ερώτημα που πλέον τίθεται, από τους περισσότερους, είναι η στάση της εν λόγω παράταξης, από εδώ και πέρα. Αν δηλαδή θα πρέπει συνεχίσει την, όποια, αντιπολίτευση, έχει ασκήσει ή αν θα πρέπει να μπει σε καθεστώς δημιουργικής συνεργασίας με την Περιφερειακή Αρχή. Όλα αυτά αναμένεται να συζητηθούν σε σύσκεψη της παράταξης, την ερχόμενη Κυριακή, με τον Θέμη Μουμουλίδη, να είναι υποστηρικτής της άποψης πως, ο εν λόγω συνδυασμός θα πρέπει να πορευτεί κανονικά μέχρι τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η Χύτρα

Ένα σχόλιο

  • Ο Μουμουλίδης στις περιφερειακές εκλογές έπαιξε το ρόλο “Κουβέλη – ΔΗΜΑΡ” δίνοντας το άλλοθι στην Αναντροπή. Ίσως και να ήταν μιλημένοι…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.