kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: Απολογισμός, για λίγους(;) ενδιαφερόμενους, για τη δημοτική κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να ζεις”

24 Μαΐου 2017
12:40

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, την Κυριακή 28 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, αναμένεται να γίνει ο απολογισμός δράσεων της δημοτικής κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να ζεις”. Πέραν του γεγονότος ότι η εκδήλωση του απολογισμού γίνεται με καθυστέρηση, περίπου, ενός μηνός, καθώς ο αρχικός προγραμματισμός ήταν για τις 30 Απριλίου, το αξιοσημείωτο της υπόθεσης, είναι ότι η εν λόγω συνάθροιση θα γίνει στα γραφεία της “Κίνησης”, σ’ έναν δηλαδή αρκετά μικρό χώρο. Να θυμίσουμε ότι προηγούμενες Γενικές Συνελεύσεις της “Κίνησης” είχαν λάβει χώρα σε Κοβεντάρειο και Εργατικό Κέντρο Κοζάνης. Όπως υποστηρίζουν κάποιοι, αν και η πρόσκληση, της Κυριακής, απευθύνεται σε υποψηφίους, μέλη και φίλους της Κίνησης, το γεγονός ότι επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος χώρος των γραφείων δείχνει ότι δεν υπάρχει διάθεση και ενδιαφέρον για συμμετοχή από, άλλοτε, θερμούς υποστηρικτές της.

Η Χύτρα

*** Μπορείτε να διαβάζετε, συγκεντρωτικά, όλα τα σχόλια της στήλης “Χύτρα”, κάνοντας κλικ εδώ…

5 σχόλια

  • για ρωτήστε στην κίνηση πόσοι παραιτήθηκαν το τελευταίο διάστημα και πόσοι ακόμη αναμένεται να παραιτηθούν…

  • Καλά αφού ο δήμαρχος με τη χτεσινή του δηλώσεις παραδόθηκε στη γοητεία των ψευταραδων του ΣΥΡΙΖΑ τι να την κάνει τωρα την κίνηση !!! Του είναι βάρος πιά ! Το παιδί άνοιξε φτερά για μεγάλα πελάγη και άγγαζέ με τον Καρυπίδη κατα το πρότυπο ΔΑΚΗ και ΜΑΛΟΥΤΑ θα οδεύσουν εκεί τους πρέπει !!!!!!!

  • Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα πάρω πειστικές απαντήσεις για :
    • την παραχώρηση των απορριμμάτων στον Μπόμπολα ,
    • την ΜΗ απομάκρυνση του σιδηροδρομικού σταθμού απο την πόλη,
    • το “αγκάλιασμα” της βιβλιοθήκης που τόση κριτική της κάναμε ,
    • την κατασπατάληση του Τοπικού Πόρου που ΔΕΝ κατευθύνεται σε αναπτυξιακά έργα,
    • τον τρόπο επιλογής κάποιων ειδικών συνεργατών του Δημάρχου,
    • ……..
    Να πάρω απαντήσεις γιατί άλλα λέγαμε και άλλα κάνουμε …..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.