Σύλλογος Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δ.Μακεδονίας, ΠΕΡΙΟΧΗ Δυτικής Μακεδονίας: «Ο Βασιλιάς … τελικά είναι γυμνός»

24 Μαΐου 2017
13:16

Τηρώντας τη δέσμευσή μας για αποκαλύψεις σχετικά με τη «δράση» Προϊσταμένων που παρεμβαίνουν απροκάλυπτα στη διαδικασία επιλογής των εργαζομένων περί συμμετοχής τους ή μη σε έναν από τους δυο Συλλόγους των εργαζομένων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας και θέλοντας να διαφυλάξουμε το δικαίωμα της συνδικαλιστικής ελευθερίας κάθε εργαζόμενου, νομίζουμε ότι ήρθε ο καιρός να πέσουν οι μάσκες.

 Καταγγέλλουμε τον Προϊστάμενο του Δασαρχείου Κοζάνης Νικόλαο Σπυριδωνίδη, για την ωμή παρέμβασή του στους εργαζομένους που υπηρετούν στο Δασαρχείο αλλά και στα Δασονομεία ευθύνης του, ο οποίος χρησιμοποιώντας την ιδιότητά του ως Προϊστάμενος, έχει επιδοθεί εδώ και καιρό σε έναν «αγώνα επιβολής την δική του επιθυμίας» να προσχωρήσουν οι εργαζόμενοι στο Σύλλογο Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης, με έδρα τα Γιάννενα. Για ποιο λόγο άραγε; Τι όφελος έχει ο ίδιος;

Υπερβαίνοντας τα εσκαμμένα και καταστρατηγώντας κάθε έννοια συναδελφικής αλληλεγγύης, σεβασμού των δικαιωμάτων των εργαζομένων και της ελευθερίας τους να επιλέξουν ανεπηρέαστα σε ποιο Σύλλογο θέλουν να συμμετάσχουν, έφτασε στο σημείο μη έχοντας το θάρρος να ομολογήσει την πράξη του, να δώσει άλλη εικόνα για τα πραγματικά γεγονότα και να παραπληροφορήσει το Σύλλογο Εργαζομένων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης με έδρα τα Γιάννενα.

Αποτέλεσμα δε αυτής της πράξης ήταν για άλλη μια φορά ο Σύλλογος Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γιάννενα, να προχωρήσει στην έκδοση «ελαφρά τη καρδία» ανακοίνωσης-καταγγελίας κατά του Ασκών Καθήκοντα Γενικού Γραμματέα κ. Βασίλειου Μιχελάκη, ζητώντας και τα «ρέστα από πάνω».

Ο κ. Σπυριδωνίδης νομίζει ότι αν κρυφτεί πίσω από τα δάχτυλό του και βάζοντας μπροστά τον «πρόθυμο» Σύλλογο από τα Γιάννενα και κατόπιν την ΟΣΕΑΔΕ, θα απαλλαγεί από τις ευθύνες των πράξεων του, ως άλλος «Πόντιος Πιλάτος».

Τι αμοραλισμός !

Περιμένουμε από την  Ομοσπονδία αν δεν μεροληπτεί, να πάρει θέση στις ανακοινώσεις του Συλλόγου Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, περιοχή Δυτικής Μακεδονίας και στην καταγγελία για το Δασάρχη Κοζάνης, όπως πράττει υιοθετώντας άμεσα τις απόψεις του Συλλόγου Εργαζομένων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης με έδρα τα Γιάννενα.

Επειδή το νόμισμα έχει δυο όψεις, ζητάμε από την Ομοσπονδία πριν ενστερνιστεί μια άποψη από κάθε πρωτοβάθμιο όργανο, να ερευνά και να διασταυρώνει τα γεγονότα πραγματικά ή μη, ειδάλλως θα βγει εκτεθειμένη στα μάτια όλων των συναδέλφων και θα τρωθεί ανεπανόρθωτα το γόητρό της στο συνδικαλιστικό κίνημα.

                               

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

     Η Πρόεδρος                           Η αν. Γενική Γραμματέας                                                       

Μαριάνθη Κιρτικίδου                            Βαΐα Ζιάκα

Ένα σχόλιο

  • Δεν ξέρω για το βασιλιά αλλα και ο δικός σας ρόλος ξεκάθαρος δεν είναι… πληροφορίες λένε ότι θυμηθήκατε να επανασυστήσετε τον πγωμένο Σύλογο της δυτικής Μακεδονίας για να υπερασπίζεστε τον προϊστάμενος σας Γενοκό Γραμματέα ! Ποσο σ στον ειναι αυτό για ένα Σύλογο αντί να στηρίζει τον εργαζόμενο να τον καταγγέλει;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.