Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης:Eνημερωτική συνάντηση οικιστών εργατικών κατοικιών, με εκπροσώπους τους Υπουργείου Εργασίας, την Πέμπτη 25 Μαΐου

24 Μαΐου 2017
13:49

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης καλεί τους οικιστές των εργατικών κατοικιών να πάρουν μέρος και να εκφράσουν τις απόψεις τους στην ενημερωτική συνάντηση με εκπροσώπους τους Υπουργείου Εργασίας (εποπτεύον υπουργείο του τέως Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας που μετά την κατάργησή του τις αρμοδιότητές του ανέλαβε ο ΟΑΕΔ) για την απόφαση της ενιαίας τιμής χρέωσης του τετραγωνικού μέτρου των εργατικών κατοικιών.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Συνεδρίων του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης την ΠΕΜΠΤΗ 25 ΜΑΗ 2017 και ώρα 7:00 μμ.

Για το ΔΣ του ΕΚΝΚ

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
 

 

 

 

Μανές Γεώργιος

 

 

 

 

Βόμβας Α. Κων/νος

 

Ένα σχόλιο

  • Προεδρε αναθεμα και αν ξερεις καθολου απο θεματα διοικησης και αρμοδιοτητων. Αν ξερεις τι ακριβως πρεσβευεις απο την ωρα που εκλεχτηκες. Και δεν θελω να σχολιασω τον τροπο που εκλεχτηκες. Θελω να σχολιασω τις ενεργειες και τις κινησης που κανεις κανετε ως διοικηση.
    Σημερα εχετε ανακοινωση ενημερωτικη συναντηση με τους εκπροσωπους του Υπουργειου για θεματα εργατικων κατοικιων. Τι ειδους ενημερωσει δηλαδη θα γινει;;; Τι ακριβως θα πουνε;;; Μειωσαν το ποσο ανα τετραγωνικο στις εργατικες κατοικιες απο 950 ευρω που ηταν ο μεσος ορος ανα τ.μ. σε 305 ευρω ανα τ.μ. Για ποιες κατοικιες δηλαδη; Με τα λεφτα των εργαζομενων ερχονται και κανουν κοινωνικη πολιτικη; Οι εργατικες κατοικιες ανα την Ελλαδα εχουν σταματησει να γινονται τα τελευταια 5 χρονια. Δεν προκειται να ξαναγινουν δηλαδη σπιτια. Στην Δυτικη Μακεδονια υπαρχουν μονο δυο οικισμοι στα Γρεβενα και στην Φλωρινα που εχουν σταματησει να κατασκευαζονται απο το 2008. Για ποιους οικισμους δηλαδη θα πουνε οτι εχουνε μειωσει το ποσο;;;;
    Το ιδιο ειναι ενα σπιτι στην Δυτικη Μακεδονια δηλαδη στα Γρεβενα Και στην Φλωρινα σημερα το ιδιο ειναι στην Αθηνα και στην Θεσσαλονικη; Ιδια τιμη ανα τ.μ. σε ολη την Ελλαδα ;;;; ΩΡΑΙΟΙ εισαστε κυριοι…. Εσυ Προεδρε τι θα πεις σημερα στην συναντηση;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.