Σάββας Λιάμης στο kozan.gr: “Φοβάμαι ότι αν δεν φέρω έναν επενδυτή, η ομάδα θα πέσει στο Α’ τοπικό – Υπάρχει επενδυτής, από την Αγγλία, που ενδιαφέρεται να πάρει τον Εορδαϊκό – Δεν υπάρχει κανείς άλλος να πάρει την ομάδα, γιατί δεν υπάρχει συμφέρον” (Βίντεο)

24 Μαΐου 2017
21:53

Γι’ ακόμη μια φορά οι φίλαθλοι του Εορδαϊκού, γύρισαν την πλάτη στο κάλεσμα την διοίκησης και έτσι δεν πραγματοποιήθηκε – και πάλι – η Γενική Συνέλευση  της ομάδας, η οποία ήταν προγραμματισμένη, για το απόγευμα της Τετάρτης (24/5). Τη δυσαρέσκειά του, γι’ αυτή την κατάσταση, εξέφρασε ο πρόεδρος της ομάδος, Σάββας Λιάμης, ο οποίος έκανε λόγο για κατάντια, διότι δεν υπάρχει κάποιος επενδυτής, από την περιοχή, για να αναλάβει την ομάδα, διότι  δεν υπάρχει συμφέρον. Δείτε το βίντεο που μας έστειλε ο Γιάννης Κατσανίκος:

7 σχόλια

  • Σάββα ξεμπρόστιασε τους αυτούς τους δήθεν παράγοντες της πόλης που κάνουν διαχρονικά κακοπροαίρετη κριτική χωρίς να έχουν ποτέ βάλει μία δραχμή. Έρχονται και κάνουν τους σπουδαίους σε προηγούμενες γενικές συνελεύσεις του Εορδαϊκού πετώντας διάφορες αερολογίες αποκλειστικά για να φαίνονται και μετά εξαφανίζονται σε άλλες πόλεις ή στα καφενεία της πόλης για να συζητούν τα της ομάδας… Έκανες το χρέος σου με το παραπάνω όπως πολλοί λίγοι παλαιοί παράγοντες (μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού). Όλοι σας ξοδέψατε αποκλειστικά δικά σας λεφτά για αυτήν την ομάδα και παλεύατε μόνοι σας χωρίς στηρίγματα. Δεν υπήρξες ποτέ τζάμπα μάγκας και εμείς οι αγνοί φίλαθλοι του ΕΟΡΔΑΪΚΟΥ σε ευχαριστούμε…

  • οι ομάδες έχουν έξοδα,δεν το ήξερες από την αρχή;τώρα ψάχνεις συμπαίκτες,υπάρχει κανείς τέτοιο καιρό να συνδράμει;τα βλέπουμε και στην σούπερλιγκα,πρέπει όμως κάποια στιγμή να δούμε ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα.

  • Επενδυτής από την Αγγλία, πλάκα μας κάνει; Τον stoiximan θα φέρει; Ας φύγει και να παραδόσει τα δελτία στον δήμαρχο να δούμε τι θα γίνει. Εγώ δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα βρεθεί ξένος επενδυτής.

    • Εσύ Χρήστο πρέπει να είσαι από αυτούς τους ανοιχτοχέρηδες που πληρώνοντας ένα εισιτήριο όποτε θυμάσαι κρίνεις τους πάντες και το παίζεις στα καφενεία και στους φίλους σου μεγαλοπαράγοντας της ομάδας. Για εσάς μιλάει ο Σάββας και για κάποιους που χώνουν κάτι ψιλά σε γειτονικά χωριά και το παίζουν μπρούκληδες. Βγες μπροστά και δείξε τι αξίζεις.

  • Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Ο Δήμαρχος τι θα τα κάνει τα δελτία;
    Αν ο κ. Λιάμης θέλει πραγματικά να φύγει ας παραδώσει τα δελτία και την σφραγίδα του συλλόγου στο Πρωτοδικείο και το Πρωτοδικείο θα ορίσει προσωρινή διοίκηση από παλιούς παράγοντες ή μέλη που μετά από κάποιο διάστημα θα πάνε την ομάδα σε εκλογές.
    Κι όποιος ενδιαφέρεται να πάρει την ομάδα θα την πάρει μέσω αυτής της διαδικασίας χωρίς να έχει να ασχοληθεί με τον κ. Λιάμη.
    Αλλά βέβαια ο κ. Λιάμης όλο φεύγει αλλά όλο εδώ είναι και προφανώς θέλει αυτός να διαπραγματευτεί την ομάδα.
    Αν πραγματικά θέλει να φύγει υπάρχει ο νόμιμος τρόπος. Να πάει την ομάδα στο Πρωτοδικείο.
    Αλλά κάθε χρόνο στο ίδιο έργο θεατές.

    • Πήγαινε πάρε τα δελτία μάγκα και άσε τα πολλά λόγια. Είμαι σίγουρος ότι θα σου τα δώσει. Απλά πρόσεχε γιατί θα πρέπει να πληρώσεις παραπάνω από τα 5 € και τα 10 € που πλήρωνες για να συνδιοικείς με τον κάθε πρόεδρο της κάθε ομάδας που υποστηρίζεις. Νεοέλληνα τζάμπα μάγκα.Μεγάλωσες προφανώς με την λογική άλλος γ…ει άλλος πληρώνει…

      • Ο Λιάμης ας πάει τα δελτία στο Πρωτοδικείο κι ας αφησει τα πολλά λόγια. Είμαι σίγουρος ότι το Πρωτοδικείο θα τα πάρει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.