Κοζάνη: 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο AHEPA HELLAS, το Σάββατο 27 Μαΐου

25 Μαΐου 2017
12:26
Κανένα σχόλιο

Επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε, ότι το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, η Περιφέρεια D – 25 AHEPA HELLAS, θα διοργανώσει το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο της, στο αμφιθέατρο της «Στέγης Ποντιακού Ελληνισμού» στην Κοζάνη (οδός Φιλίππου Β΄ 3).

          Τις εργασίες του ετήσιου Συνεδρίου, θα παρακολουθήσουν εκπρόσωποι των Τμημάτων της Οργάνωσης μας, από 35 σημεία της Ελλάδος και θα ενημερωθούν για τις νεώτερες εξελίξεις στην Οργάνωση, σε θέματα φιλανθρωπίας και εκπαίδευσης, ενώ θα γίνουν και οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφέρειας, για την περίοδο 2017 – ’18.

Η AHEPA (American Hellenic Progressive & Educational Association / Αμερικανο – Ελληνική Προοδευτική & Εκπαιδευτική Ένωση) ιδρύθηκε το 1922, στην Αμερική, από οκτώ Έλληνες μετανάστες. Στη διάρκεια των δεκαετιών,                    με δαπάνες της οργάνωσης, έγιναν δεκάδες κοινωνικά έργα υποδομής στη χώρα     (π.χ. Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, ομώνυμη πτέρυγα στο Γ.Ν.Α «Ευαγγελισμός», κ.α.). Τα μέλη της οικογένειας AHEPA, σήμερα ξεπερνούν τις σαράντα χιλιάδες στην Αμερική και τα οκτακόσια σε όλη την Ελλάδα (AHEPA Περιφέρεια 25 HELLAS).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.