kozan.gr: Στην προμήθεια σύγχρονου εξοπλισμού φύλαξης του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης προχωρούν οι αρμόδιες αρχές

20 Δεκεμβρίου 2016
15:05
Κανένα σχόλιο

Στην προμήθεια σύγχρονου εξοπλισμού φύλαξης του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης προχωρούν οι αρμόδιες αρχές. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει το θέμα, ο εμπρησμός, από άγνωστους – μέχρι στιγμής – δράστες, στις 22-9-2016, στον 3ο όροφο του Δικαστικού Μεγάρου Κοζάνης, όπου στεγάζονται το Εφετείο και η Εισαγγελία Εφετών Δυτικής Μακεδονίας, αποκάλυψε τις μεγάλες ελλείψεις που έχει το συγκεκριμένο κτήριο, ως προς την φύλαξη. Το Εφετείο Δ. Μακεδονίας, απευθύνθηκε σε Εταιρείες – Προμηθευτές – Security προκειμένου να διερευνηθεί (σε πρώτο στάδιο) και να αποκτηθεί (σε επόμενο στάδιο) ο απαραίτητος εξοπλισμός για τη φύλαξη και τη ασφάλεια των δικαστηρίων. Συγκεκριμένα, έχει προγραμματιστεί η αντικατάσταση των θυρών της κεντρικής εισόδου και της δευτερευούσης εισόδου του κτηρίου (Δικαστικού μεγάρου Κοζάνης) με θύρες ασφαλείας, η εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, σύμφωνα με τα οριζόμενα από την Αρχή Δεδομένων προσωπικού Χαρακτήρα, στις εισόδους και στους ορόφους, αλλά και εγκατάσταση συστήματος συναγερμού, είτε στις δύο εισόδους του Μεγάρου, είτε σε οποιονδήποτε εσωτερικό χώρο απαιτηθεί, το οποίο θα είναι συνδεδεμένο με το Κέντρο Επιχειρήσεων της Αστυνομικής Δ/νσής Κοζάνης.

Επίσης εξετάζεται η εγκατάσταση μαγνητικής πύλης στην κύρια είσοδο του Δικαστικού μεγάρου και περιστρεφομένων μπαρών εισόδου-εξόδου, τοποθέτηση μηχανήματος X- RAY για έλεγχο χειραποσκευών, τσαντών δεμάτων κλπ. αντικειμένων για την αποτροπή εισόδου επικίνδυνων αντικειμένων στην κεντρική είσοδο του Δικαστικού μεγάρου, τοποθέτηση ειδικής αυτόματης μπάρας στην είσοδο του Parking (με αναγνώστη ηλεκτρονικού κωδικού) για έλεγχο εισερχομένων οχημάτων με δυνατότητα εισόδου των δικαιούμενων προσώπων – οχημάτων (εφοδιασμένων με ηλεκτρονική κάρτα εισόδου), καθώς και το ενδεχόμενο της φύλαξης των χώρων, εκτός του Δικαστικού Μεγάρου και των δύο εισόδων από ιδιωτική εταιρεία φύλαξης.

Kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.