kozan.gr: Λ.Ιωαννίδης στη Γ.Σ. της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις»: «Μετά από τρία χρόνια έχουμε να παρουσιάσουμε δράσεις-παρεμβάσεις που βελτίωσαν την εικόνα του δήμου και την καθημερινότητα των πολιτών» (Φωτογραφίες-Βίντεο)

28 Μαΐου 2017
22:29

Συνεδρίαση της παράταξης Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις», πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 28 Μαΐου, στο στέκι της Κίνησης, στην πλατεία Γιολδάση, όπου συμμετείχαν υποψήφιοι, μέλη και φίλοι της παράταξης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 3 ετών από τη νίκη της παράταξης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Κοζάνης.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Λευτέρης Ιωαννίδης σημείωσε: «Μετά από τρία χρόνια έχουμε να παρουσιάσουμε μια σειρά από δράσεις, αλλαγές, παρεμβάσεις που βελτίωσαν και την εικόνα του Δήμου Κοζάνης και την καθημερινότητα των πολιτών σε αρκετά σημεία». Ο Δήμαρχος επανέλαβε επίσης πως στις εκλογές του 2019 θα είναι εκ νέου υποψήφιος, λέγοντας παράλληλα πως: «οι κύκλοι ανοίγουν και κάποια στιγμή κλείνουν».

Το μέλος της Κίνησης κ. Χάρης Κουζιάκης μετά από σχετική ερώτηση του Kozan. για τις «κινήσεις» της Δημοτικής Αρχής στα θέματα της ενέργειας και των αδέσποτων, είπε: «Η Δημοτική Αρχή στα βασικότερα θέματα κινείται σε πολύ σωστή κατεύθυνση τόσο στο θέμα της ΔΕΗ, αλλά και στο θέμα των αδέσποτων που αντιμετωπίστηκε με μεγάλη υπευθυνότητα».

Στη συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε επίσης απολογισμός δράσεων της Δημοτικής Αρχής από τον Δήμαρχο Κοζάνης, ενώ ακολούθησαν ερωτήσεις και τοποθετήσεις από όποιον επιθυμούσε.

Θανάσης Τέγος




15 σχόλια

  • Εδώ μέσα βλέπω αλήθεια λεω πρώην νέα δημοκτρατια φουλ οπως πασοκους φουλ και αυτοί Συριζα έτσι και έτσι και βλέπω έναν οικολογο τον δημαρχο Κοζάνης παιδιά τώρα τη κοινά έχετε εσείς μεταξύ σας τώρα και πως το θυμήθηκατε απορίας άξιο να είστε μαζί

    • Εγώ αντίθετα,βλέπω να παρίστανται(από υποχρέωση )2 δεξιούς,έναν πασοκτζή και 48 ψηφοφόρους του Σύριζα. Δεν είναι κακό το μείγμα.

  • Νοσοκομείο γιοκ, παράνομη στάθμευση στο φουλ, αδέσποτα θα μας φάνε, ΔΑΚ μπάχαλο, νέο έργο μηδέν, ΑΝΚΟ παντού, πόρος αλλού, στα χωριά χόρτα 2 μέτρα. Πραγματικά αλλάζουμε αργά και σταθερά προς το χειρότερο.

  • Πρόπερσι Κοβεντάρειο, πέρυσι Εργατικό, φέτος γραφείο Κίνησης.
    Δεν το λες και ‘διεύρυνση’.

  • μπραβο μπραβο στα παιδια ελβετια γιναμε…. ελβετια τοπος να ζεις καλο κουραγιο για το αλλο μισο παιδια ετσι με δυναμη σταθερα…ολα τα φτιαξατε παρκα δρομους γυμναστηρια και αυτο με τα μαγζια στο τσιγαρο που φοβηκαν ολοι ….φτου να μην σας ματιαξω αντε καλη συνεχεια και αν ακουσετε τιποτα κακο σας ζηλευουν

  • ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΝΕΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ???
    ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΜΑΛΟΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ!!!!

  • Το μικρότερο κάδρο σε δήμο και περιφέρεια στο γενικότερο στο γενικότερο χάλι της χώρας μας.Τα ίδια πρόσωπα έκαναν της επιλογές τους στον δήμο ,περιφέρεια και κυβέρνηση.Και ιδού τα χάλια τους.

  • ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ !!!
    ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΕΗ ΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ;;;
    ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΣΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ;;;
    ΕΛΕΟΣ…

  • Συνεχίστε να ρίχνετε χολή. Όμως και ματάκια έχουμε και αυτάκια έχουμε και μνήμη έχουμε.

    • ζηλεια φιλε μου ζηλεια μην τους ακους συνεχεισε τον αγωνα σου μπραβο μπραβο θα σου πουμε εμεις ποτε θα σταματησεις εχεις να κανεις ακομα πολλα

    • Γκαντεμιά φίλε μου ειναι αυτο που λένε πρωτο κομά το τάδε και καταλληλότερος πρωθυπουργός ο τάδε . .. .ε εεεε εσείς εκεί είσαστε πολύ μπροστά

  • που είναι οι 150 υποψήφιοι, πού είναι τα μέλη της κίνησης, που είναι οι φίλοι της κίνησης, αυτοδιάλυση……… είναι κι αυτό μια μορφή αυτοοργάνωσης και συλλογικής δράσης….άντε καληνύχτα

  • Λοιπον να ξερετε οτι ο Δημος Γρεβενων εχει τεραστιο εργο, ο Δημος Σερβιων το παλευει, ο Δημος Βοιου και Εορδαιας ειναι ετη φωτος μπροστα απο την Κοζανη. Ξυπνηστε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.