Συνεδρίαση της παράταξης Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις», πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 28 Μαΐου, στο στέκι της Κίνησης, στην πλατεία Γιολδάση, όπου συμμετείχαν υποψήφιοι, μέλη και φίλοι της παράταξης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 3 ετών από τη νίκη της παράταξης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Κοζάνης.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο κ. Λευτέρης Ιωαννίδης σημείωσε: «Μετά από τρία χρόνια έχουμε να παρουσιάσουμε μια σειρά από δράσεις, αλλαγές, παρεμβάσεις που βελτίωσαν και την εικόνα του Δήμου Κοζάνης και την καθημερινότητα των πολιτών σε αρκετά σημεία». Ο Δήμαρχος επανέλαβε επίσης πως στις εκλογές του 2019 θα είναι εκ νέου υποψήφιος, λέγοντας παράλληλα πως: «οι κύκλοι ανοίγουν και κάποια στιγμή κλείνουν».

Το μέλος της Κίνησης κ. Χάρης Κουζιάκης μετά από σχετική ερώτηση του Kozan. για τις «κινήσεις» της Δημοτικής Αρχής στα θέματα της ενέργειας και των αδέσποτων, είπε: «Η Δημοτική Αρχή στα βασικότερα θέματα κινείται σε πολύ σωστή κατεύθυνση τόσο στο θέμα της ΔΕΗ, αλλά και στο θέμα των αδέσποτων που αντιμετωπίστηκε με μεγάλη υπευθυνότητα».

Στη συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε επίσης απολογισμός δράσεων της Δημοτικής Αρχής από τον Δήμαρχο Κοζάνης, ενώ ακολούθησαν ερωτήσεις και τοποθετήσεις από όποιον επιθυμούσε.

Θανάσης Τέγος