kozan.gr: Βεβαιώθηκε κλήση 80 ευρώ, από την Τροχαία Πτολεμαΐδας, στο όχημα του δήμου Σερβίων Βελβεντού

29 Μαΐου 2017
11:58

Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά της Τροχαίας Πτολεμαΐδας, μετά την ανάρτησή του Kozan.gr (δείτε εδώ), σχετικά με το όχημα του δήμου Σερβίων Βελβεντού, που ήταν παρκαρισμένο, παράνομα, πάνω στο πεζοδρόμιο, χθες το βράδυ, απέναντι από το 1o δημοτικό σχολείο (Πέτρινο).  Η κλήση που βεβαιώθηκε είναι 80 ευρώ, ενώ το ερώτημα παραμένει, ποιος και για ποιο λόγο βρισκόταν εκείνη την ώρα στην Πτολεμαίδα; Αναμένοντας τις απαντήσεις από το δήμο Σερβίων – Βελβεντού.

6 σχόλια

  • Ε ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ,ΚΑΦΕΔΑΚΙ, ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

    ΥΣ Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα λατρεύουμε να μας χαϊδεύουν τα αυτιά και να απολαμβάνουμε άκοπα παροχές και προνόμια για τα οποία ουδέποτε αγωνιστήκαμε (εκτός αν αγώνας νοείται η αφισοκόλληση,ο κομματικός συνδικαλισμός ,η ψηφοθηρία και τα κονέ….)

  • Αυτό το είδατε, και καλά κάνατε και ας ήταν 3 τα ξημερώματα, στην Κοζάνη ολόκληρο λεωφορείο από το Αργος Ορεστικό, παρκαρισμένο για ώρες πάνω στον ποδηλατόδρομο, έξω από το γήπεδο στον Άργιλο που δε χωρούσε ούτε πεζός να περάσει, πόσο μάλλον ποδηλάτης,δεν το είδε κανείς? Τόσο αναισθησία από επαγγελματία οδηγό !

  • ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΗ,ΕΝΩ
    ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΩ….

  • Το αυτοκίνητο αυτό του πρώην δήμου Καμβουνίων, είχε παραχωρηθεί από τον δήμαρχο στον χωρικό αντιδήμαρχο Καμβουνίων και Λιβαδερού (κ. Δισερή).
    Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει επιταχθεί από τον ίδιο τον δήμαρχο, γιατί το δικό του βρίσκεται στο συνεργείο, μιας και το έχει τρακάρει άπειρες φορές.

    Για το περιστατικό της παρουσίας του αυτοκινήτου στην Πτολεμαίδα την συγκεκριμένη ώρα και ημέρα προκύπτουν τα παρακάτω ερωτήματα, τα οποία πρέπει να εξετάσει η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας, ως πολιτικός και διοικητικός προϊστάμενος των δήμων, ο εισαγγελέας πρωτοδικών και το Υπ. Εσωτερικών.
    1. Είχε ο δήμαρχος εξουσιοδότηση οδήγησης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου;
    2. Είχε ο δήμαρχος δελτίο κίνησης για την παρουσία του με το αυτοκίνητο του δήμου στον συγκεκριμένο χώρο, την συγκεκριμένη ώρα και μέρα;
    3. Θα τολμήσουν οι υπηρεσίες να πληρώσουν από το ταμείο του δήμου το αντίτιμο της κλήσης; Όχι βέβαια.
    Ποιος θα πληρώσει την κλήση; Φυσικά ο δήμαρχος.
    4. Θα προχωρήσει ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης στην άσκηση του αρμόδιου ελέγχου και τον καταλογισμό πειθαρχικών και διοικητικών ευθυνών;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.