Εκδηλώσεις ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ σε Βόιο, Γρεβενά, Καστοριά και Φλώρινα

3 Ιουνίου 2017
12:52
Κανένα σχόλιο

ΤΕ Γρεβενών – Πέμπτη 8 Ιούνη, στο Δημαρχείο Γρεβενών, στις 8:00μμ, παρουσίαση του βιβλίου «Δικτατορία 1967-1974».Την παρουσίαση θα κάνει ο Γιώργος Στραβού, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

ΤΕ Καστοριάς – Σάββατο 10 Ιούνη, στο Δημαρχείο Καστοριάς, στις 7:00μμ, ομιλία με θέμα «Οι διεθνείς και εγχώριες εξελίξεις στο φόντο των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και η πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, ευρωβουλευτής του KKE.

ΤΕ Φλώρινας – Κυριακή 11 Ιούνη, στην καφετέρια «Οδός Ονείρων» στη Φλώρινα, στις 11:00πμ, ομιλία με θέμα «Οι διεθνείς και εγχώριες εξελίξεις στο φόντο των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και η πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Σάκης Βαρδαλής, βουλευτής του ΚΚΕ.

ΚΟΒ Μικροκάστρου – Καλονερίου της ΤΕ Κοζάνης – Τετάρτη 7 Ιούνη, στο καφέ «ΚΑΚΤΟΣ» στο Μικρόκαστρο, στις 8:45μμ,προβολή του ντοκιμαντέρ για την ίδρυση και δράση του ΔΣΕ «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε».

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.