Επίσκεψη αντιπροσωπίας του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης « Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ» στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κοζάνης Π.Πλακεντά (Φωτογραφίες)

4 Ιουνίου 2017
12:29
Κανένα σχόλιο

Την Τρίτη 30 Μαϊου 2017 και ώρα 10 πμ αντιπροσωπία του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης « Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ» αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Λότσιο Αθανάσιο και τον Γραμματέα κ. Μπουκάλη Δημήτριο επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Κοζάνης κ. Παναγιώτη Πλακεντά σε προγραμματισμένη επίσκεψη την οποία προγραμμάτισε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της ΠΕ Γρεβενών κ. Δασκαλόπουλος Αντώνης και ενημερωθήκαμε για την πορεία των έργων στην επαρχιακή οδό Χρωμίου – Ποντινής στην οποία κατέρρευσε Γέφυρα παρασυρόμενη από χείμαρρο μετά από έντονη βροχόπτωση στις 9 Σεπτεμβρίου 2016. Στην παραπάνω συνάντηση παρευρέθηκε και συνέδραμε με την παρουσία του και ο συμπατριώτης μας, μέλος του συλλόγου μας και Περιφερειακός Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης κ Μαρκόπουλος Δημήτρης. Ο κ Πλακεντάς μας ανέπτυξε την πορεία των διαδικασιών και μας ενημέρωσε ότι έχει γίνει νέα μελέτη η οποία συμπεριλαμβάνει νέα χάραξη, παρακάμπτοντας την κατεστραμμένη Γέφυρα. Στην πορεία των διαδικασιών έχει πραγματοποιηθεί ήδη η περιβαλλοντική μελέτη του έργου. Ο Σύλλογος μας θα παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη της πορείας του συγκεκριμένου έργου και θα ενημερώνει τους πολυπληθείς συμπατριώτες μας που τους αφορά άμεσα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.