Με προσπέρασες… (Γράφει η Δήμητρα Παπανικολάου)

5 Ιουνίου 2017
07:30
Κανένα σχόλιο

Ποτέ δεν θα μάθεις τι ήθελα να σου πω, γιατί απλά με προσπέρασες. Αν και στεκόμουν εκεί, σε κοιτούσα στα μάτια, σε εκλιπαρούσα για μια κουβέντα, αλλά εσύ δεν σταμάτησες. Είχες βιασύνη, να ζήσεις, να γευτείς αυτό που εσύ έψαχνες, που ίσως ήταν αυτό που εγώ ήθελα να σου πω…

Ποτέ δεν θα μάθεις αυτό που σκεφτόμουν για σένα, γιατί απλά άκουγες αυτά που ήθελες να ακούσεις. Όσο κι αν φώναζαν, όσο και να μιλούσα εσύ στεκόσουν εκεί και άκουγες όλους τους υπόλοιπους θορύβους, μόνο την δικιά μου φωνή την προσπερνούσες…

Ποτέ δεν θα μάθεις τι θα έκανα αν σε συναντούσα, γιατί ποτέ δεν έγινε αυτή η συνάντηση. Δεν έδωσες την πρέπουσα σημασία, γιατί είχες την σιγουριά ότι θα με βρεις και αύριο εκεί και μεθαύριο και για πάντα. Όμως πόσο καιρό να περιμένεις κάποιον που σε προσπερνάει, που δεν σε ακούει ή που δεν σου δίνει την πρέπουσα σημασία?? Τόσο όσο να είμαι ακόμα ο εαυτός μου… και ή που θα μάθεις τελικά όλα εκείνα που ήθελα να σου πω ή θα ανοίξω φτερά και θα πετάξω μακριά!

Δήμητρα Παπανικολάου Χημικός – Μηχανικός

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.