Το βιβλίο του καλλιτέχνη σεφ Νίκου Γεωργιάδη, με καταγωγή από τη Νεράιδα του δήμου Σερβίων – Βελβεντού

5 Ιουνίου 2017
17:18
Κανένα σχόλιο

“Δημιουργίες με φρούτα και λαχανικά” τιτλοφορείται το βιβλίο του καλλιτέχνη σεφ  Νίκου Γεωργιάδη, με καταγωγή από τη Νεράιδα του δήμου Σερβίων – Βελβεντού. Ένα βιβλίο “οδηγός”για τον επαγγελματία μάγειρα που θέλει να ασχοληθεί με το carving και να μάθει σωστά τα πρώτα βήματα. Οι γενικές πληροφορίες και οι οδηγίες step by step είναι τόσο αναλυτικές και ευκολονόητες που μπορεί να ασχοληθεί με επιτυχία ακόμη και κάποιος που δεν γνωρίζει καθόλου το αντικείμενο. Η εικονογράφηση, οι φωτογραφίες, τα χρώματα, τα φρούτα, τα λαχανικά συνθέτουν ένα μοναδικό σύνολο που κάνουν το βιβλίο πλήρες και χρήσιμο “εργαλείο”στα χέρια κάθε επαγγελματία.

Με 124 σελίδες και σκληρόδετο ντύσιμο στο εξώφυλλο, το βιβλίο είναι χωρισμένο σε 5 βασικές ενότητες. Με τρόπο απλό, κατανοητό, προσιτό σε όλους, θα σας φέρει πολύ κοντά στην τέχνη του σκαλίσματος εύκολα και γρήγορα, με εκατοντάδες φωτογραφίες όπου βήμα βήμα θα δείτε την μετατροπή ενός φρούτου ή λαχανικού σε πραγματικό έργο τέχνης.

Διαθέσιμο στα παρακάτω καταστήματα
www.maxairia.gr στη Θεσσαλονίκη
www.cookbookstore.gr στην Αθήνα
www.4chef.gr στη Ρόδο
www.commeunchef.gr στη Κρήτη
www.chefshop.gr στη Κω
www.telisgiannena.gr στα Ιωάννινα

Omikron στην Κοζάνη Αριστοτέλους 29, Τηλ. 2461037711

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.