kozan.gr: Ταμείο Χαρτοφυλακίου με την επωνυμία «Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας (ΤΑΔΥΜ), δημιουργείται στην Περιφέρεια. “Ευχαριστώ” Καρυπίδη προς τον Πρωθυπουργό που στήριξε, όπως είπε, το εγχείρημα (Βίντεο)

21 Δεκεμβρίου 2016
14:42

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα Τετάρτη 21/12, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρος Καρυπίδης και ο Πρόεδρος του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ) Α.Ε., Κων/νος Γαλιάτσος, με θέμα τη «σύσταση Ταμείου Χαρτοφυλακίου με την επωνυμία «Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας (ΤΑΔΥΜ)». Το ΤΑΔΥΜ, όπως σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης θα λειτουργεί ως χωριστή λογιστικά χρηματοδοτική μονάδα στο πλαίσιο του ΕΤΕΑΝ για την υλοποίηση προγραμμάτων, με στόχο τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των τοπικών επιχειρήσεων και τη χρηματοδότηση αναπτυξιακών προγραμμάτων στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Παρόντες στη συνέντευξη και οι πρόεδροι των ΕΒΕ Κοζάνης και Φλώρινας κ.κ. Κ. Κυριακίδης και Σ. Σαπαλίδης, οι αντιπεριφερειάρχες, Μ. Καλαϊτζόπουλος και Π. Πλακεντάς, o διευθυντής της ΑΝΚΟ κ. Γ. Αμανατίδης και ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Μ. Καρακάσης. Η χρηματοδότηση να σημειώσουμε πως αγγίζει τα 10 εκ. Ευρώ.

Θανάσης Τέγος




5 σχόλια

  • Να τα διαχειριστείτε όπως ακριβώς ξερετε ολοι οι συμμετεχοντες οπως τα 2.5 εκ του πορου – στα γρηγορα, με αναθεσεις και προγραμματικές, χωρίς καθυστερησεις από περιτους ελεγχους από επιτροπους – Στα γρηγορα

    Ξερετε πολυ καλα να το κανετε – Σας εμπιστευομαστε – ΚΑΙ ΕΣΑΣ και τους συνεργατες σας – θεσμικους και μη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.