ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Π.Δ.Μ: Hμερίδα με θέμα: «Προκλήσεις Σύγχρονης Κτηνοτροφίας», την Κυριακή 11 Ιουνίου, στην Καστοριά

6 Ιουνίου 2017
11:48
Κανένα σχόλιο
Το Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Π.Δ.Μ), σε συνεργασία με το Δήμο Καστοριάς και το Γεωπονικό Σύλλογο Ν. Καστοριάς, διοργανώνουν ημερίδα με θέμα:
 
«Προκλήσεις Σύγχρονης Κτηνοτροφίας»
 
Στόχοι της εκδήλωσης είναι: 
η διάχυση της γνώσης με διαρκή και έγκυρη ενημέρωση των μελών του Παραρτήματος και του αγροτικού κόσμου της περιοχής μας,
η αειφόρος ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα, στη βάση του υγιούς ανταγωνισμού και σύμφωνα με τους κανόνες υγείας και ευζωίας των ζώων, για την παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών τροφίμων ζωικής προέλευσης.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 και ώρα 12:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καστοριάς.
 
Η ημερίδα πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δημητριακών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων Ν. Καστοριάς (ΑΣΟ Καστοριάς).
 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΗΜΕΡΙΔΑΣ
 
12:00 – 12:20 Προσέλευση – Εγγραφή Συμμετεχόντων. 
 
12:20 – 12:30 Χαιρετισμοί Διοργανωτών.
 
12:30 – 12.50 ‘’Αντιμετώπιση Νεοαναδυόμενων Ασθενειών Κτηνοτροφίας – Γρίπη των πτηνών, Οζώδης δερματίτιδα βοοειδών, Αφδώδης, Ευλογιά προβάτου, Πανώλη μικρών μηρυκαστικών, Καταρροϊκός προβάτου’’, 
Εισηγητής: Ηλιάδης Σωκράτης, Κτηνίατρος – Υγιεινολόγος, Προϊστάμενος Τμήματος Υγείας των ζώων της Δ/νσης Κτηνιατρικής Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. 
 
12.50 – 13.10 ‘’Αδειοδότηση Σταβλικών Εγκαταστάσεων’’
Εισηγήτρια: Κόρδα Βασιλική, Γεωπόνος Δ.Α.Ο.Κ. Καστοριάς.
 
13:10 – 13:30 ‘’Καινοτομία & Εφαρμογές Τεχνολογίας στην Κτηνοτροφία’’
Εισηγητής: Σιόγκας Θεόδωρος, Πρόεδρος Δ.Ε. Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Παραρτήματος Δυτικής Μακεδονίας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ.). 
 
13.30 – 14:00 Συζήτηση και Συμπεράσματα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.