Γ. Θεοφύλακτος: Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η υλοποίηση των μετωπικών και πλευρικών διοδίων στην περιοχή μας ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ

7 Ιουνίου 2017
14:42

Συνέντευξη στην ΕΡΑ Κοζάνης και στον Κώστα Δαβάνη για το θέμα των διοδίων στην Εγνατία, κατόπιν ενημέρωσης των βουλευτών των Π.Ε. από όπου διέρχεται η Εγνατία Οδός με τον Υπουργό, κ. Σπίρτζη, παραχώρησε ο βουλευτής Κοζάνης, Γιάννης Θεοφύλακτος, ο οποίες, σε γενικές γραμμές, ανέφερε:

α) Τα ηλεκτρονικά αναλογικά διόδια αποτελούν στόχευση του Υπουργείου, έως το τέλος του 2018, σύμφωνα και με την από 29-5-2017 ΚΥΑ και πρέπει να τα στηρίξουμε. Με την εφαρμογή των ηλεκτρονικών διοδίων, ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ.

β) προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι η υλοποίηση των μετωπικών και πλευρικών διοδίων στην περιοχή μας ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ, διότι θα προχωρήσει η ηλεκτρονική αναλογική χρέωση (που θα αφορά όλο το εθνικό δίκτυο).

γ) η χρέωση ανά χιλιόμετρο θα είναι σημαντικά μικρότερη με την ηλεκτρονική αναλογική χρέωση, ενώ πρέπει να διεκδικήσουμε, τεκμηριωμένα, π.χ. την χωρίς χρέωση διέλευση των μόνιμων κατοίκων της Π.Ε. Κοζάνης εντός της Π.Ε. μας (Κοζάνης) κτλ

δ) η Εγνατία Οδός στοίχισε περίπου 7 δις ευρώ στον ελληνικό λαό και είναι απαράδεκτο να την χρησιμοποιούν χωρίς ουσιαστική χρέωση τα ξένα οχήματα.

21 σχόλια

  • Πραγματικά σε λυπάμαι! Προσπαθεις να δικαιολογήσεις μια κυβέρνηση που στύβει τον πολίτη…..

    Υ.Γ. Ας μπουν τώρα οι γνωστοί κόλακες να γράψουν πόσο τέλειος και άξιος είναι ο Γιάννης

    Υ.Γ. …και πόσο άξια ψήφισε δυο μνημόνια, φόρους, μειώσεις μισθών και συντάξεων και ξεπούλημα του Ελληνικού πλούτου

      • Ενώ εσείς είστε πολλοί…

        Βλέπεις από αυτά που χρωστάει η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ έχουν να σας δίνουν να γράφετε κατά ττου Γιάννη.

        Αλλά καλά έκανε ο Γιάννης και σας κυνήγησε στην Εξεταστιική, όλοι το ευχαριστηθήκαμε!

    • Μπα, αφήσαμε εσάς τους γνωστούς συκοφάντες του…

      Που είστε οι γνωστοί κόλακες των γνωστών παλιών πολιτικών που δεν το παίρνουν απόφαση να παν σπίτι τους, ενώ μας κατέστρεψαν… (Μιχαλοπάρις, αν δεν καταλάβατε)

  • Ποτέ δεν κατάλαβα τι σχέση έχει ο Γιάννης με την Αριστερά. Ποτέ δεν κατάλαβα τι σχέση είχε ο Γιάννης με το ψηφοδέλτιο του Συριζα.

    • Όντως γιατί ο Γιάννης είναι πραγματικός αριστερός.

      Δηλαδή αριστερός στην πράξη…

      Δεν έχει σχέση με τους αριστερούς του μπλα – μπλα….

      • αφου ειναι οπως τα λεει ασ περιμενουν τοτε …. τι τα θελουν τα πλευρικα διοδια στη σιατιστα…
        μεχρι τωρα οτι μετρο μπηκε εμεινε… ειτε απο τους μεν… ειτε απο τους δεν….

  • Θεοφύλακτε πάρε το μισθουλάκο σου αλλά μη μιλάς καλύτερα τα κάνεις χειρότερα. Ψηφίσατε 4ο μνημόνιο και μας ξεσκίσατε σαν κοινωνία μόνο και μόνο για να μη χάσετε τις θεσούλες σας. Και από ανεργία η Δυτική Μακεδονία χτυπάει κόκκινο.

  • Κων/νος Καραμανλής,ο εθνάρχης.
    Κ.Μητσοτάκης,ο διορατικός
    Ανδρέας Παπανδρέου,ο ηγέτης.
    Σημίτης,ο εκσυγχρονιστής.
    Κώστας Καραμανλής,ο επανιδρυτής.

    ‘Αρα λογικά το χρέος το δημιούργησε ο Τσίπρας………

  • Η Εγνατία οδό στοίχισε 6 φορές πάνω από τον προϋπολογισμό, το πού πήγαν τα λεφτά ξέρουμε. Όσο αφορά τα διόδια η αναλογικότητα πιστεύω θα είναι το πιο δίκαιο και σίγουρα οι μόνιμοι κάτοικοι θα πρέπει νά εξαιρούνται, από την χρέωση.

  • Η λογική και τα επιχειρήματα όσων αβανταρουν τον Γιαννη

    -Μας κατέστρεψαν οι παλιοί

    -Φταίει το κακό ΠΑΣΟΚ και η κακιά ΝΔ

    Οπότε ο Γιάννης που ψήφισε 2 Μνημόνια είναι αθώος…..

    • Η λογική να μείνουν στο απυρόβλητο πολιτικές να βγάλουμε στο εξωτερικό χρήματα του Ελληνικού λαού αυτό είναι τουλάχιστον … υποκρισία και κλεψιά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.