kozan.gr: Τίτλοι τέλους(;) για τις “Γιορτές της Γης” στην Βλάστη Εορδαίας – Δεν θα πραγματοποιηθούν φέτος

8 Ιουνίου 2017
12:02
 Τίτλοι τέλους(;) για τις “Γιορτές της Γης” στην Βλάστη Εορδαίας. Δεν θα πραγματοποιηθούν φέτος. Αυτό ανακοίνωσε ένας από τους βασικούς διοργανωτές του Φεστιβάλ,  Σταύρος Υφαντής, εκδότης του περιοδικού ΟΙΚΟΤΟΠΙΑ, ο οποίος έγραψε, σχετικά: “Πριν από 17 χρόνια προσπαθήσαμε να στήσουμε ένα εναλλακτικό φεστιβάλ και καταφέραμε οι Γιορτές της Γης να γίνουν σημείο αναφοράς για πολύ κόσμο. Όμως όλα τα πράγματα κάποτε έχουν ένα τέλος. Η έλλειψη χρημάτων, η κρίση που δεν είναι μόνο οικονομική αλλά έχει διαλύσει κυριολεκτικά την κοινωνική συνοχή, εμείς που μεγαλώνουμε, το κοινό μας που αλλάζει, η συμμετοχή που αντικαταστάθηκε από τη βαρεμάρα, είναι μερικές από τις αιτίες. Έτσι οι Γιορτές της Γης φέτος δεν θα πραγματοποιηθούν. Αν βρεθούν κάποιοι νέοι άνθρωποι να συνεχίσουν με μεράκι ίσως οι Γιορτές να ξαναγίνουν την επόμενη χρονιά. Ευχαριστούμε όλους και όλες για την συμπαράστασή σας όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζουμε ότι θα ξανασυναντηθούμε.”
kozan.gr

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.