Συνελήφθη 20χρονος στη Φλώρινα γιατί καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης σε αυτοσχέδια εγκατάσταση υδροπονικής καλλιέργειας (Φωτογραφίες)

9 Ιουνίου 2017
09:57
Κανένα σχόλιο

Σήμερα (09-06-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Φλώρινα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, συνέλαβαν 20χρονο ημεδαπό για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων στη Δυτική Μακεδονία για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 20χρονου στη Φλώρινα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • -1- αυτοσχέδια εγκατάσταση υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης (λαμπτήρες φωτός, ανεμιστήρες, χρονοδιακόπτης ρεύματος κλπ)
  • -4- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 30 εκατοστών,
  • -12,5- γραμμάρια κλώνοι κάνναβης,
  • μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και
  • σύνεργα χρήσης κάνναβης (τρίφτης κλπ.)

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.