Επιπλέον 31,5 εκ ευρώ στο ταμείο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για υλοποίηση έργων συντήρησης

9 Ιουνίου 2017
13:39

Μια ευχάριστη εξέλιξη αποτελεί η απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση, να αυξηθεί ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κατά 31,443 εκ. Ευρώ, για έργα συντήρησης.

«Η επιλογή του κατάλληλου ανθρώπου στην κατάλληλη  θέση, η αναζήτηση του “νέου” και της καινοτομίας φέρνει και τα ανάλογα αποτελέσματα. Ο Αλέξης Χαρίτσης, μας δικαιώνει καθημερινά… Η άψογη συνεργασία μας, βάζει επιπλέον 31,5 εκ ευρώ στο ταμείο της Περιφέρειας μας, για την υλοποίηση έργων» τόνισε για την απόφαση του υπουργού, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

 

5 σχόλια

  • Τι έργα όμως, έργα για τους εργολάβους ή έργα που πραγματικά θα φέρουν ανάπτυξη στον τόπο; Γιατί με τα τριπλά διόδια και τα κάπιταλ κοντρόλς πετυχαίνεις το αντίθετο!

  • Δν θα βγαλει ανακοινωση η λαλιστατη κυρια Ζεμπιλιαδου;
    Ο Καρυπιδης εφερε 31.5 εκ παραπανω στην Περιφερεια γεμιζοντας προβληματισμους ολους μας..Τι να τα κανουμε;

    • Πλάκα κάνεις έφερε αυτά που δίνονται απο τον τακτικό προϋπολογισμό για τέτοια έργα … συντήρησης!!!!! Φοβερό !!! Σε λίγο θα καμαρώνει που του δίνουν λεφτά για τον αποχιονισμό!!! Ίσως και για την μισθοδοσία … μεγάλη απελπισία για να βγάζει τέτοια δελτία τύπου !

      • Αυξηθηκε ο τακτικος προυπολογισμος κατα 31.5 εκ λεει. Δλδ παιρνει 31.5 εκ παραπανω απο οσα ειχαν προβλεφθει. Μν μας περνατε για αουγκανους. Ακου διδονται απο τον τακτικο προυπολογισμο!!! Σας εχει τυφλωσει η στειροτητα του αντιπολιτευτικου σας λογου.

  • Πως τάφερε δηλαδή μέθη μαγκιά ; ποιον δουλεύετε ρε ! Πιέστε μας ποια έργα θα χρηματοδοτήσουν ? Λεφτά έφερε η βιβλιοθήκη , η πλατεια το πανεπιστήμιο , όχι γενικότητες και εξυπνάδες !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.