“Art is Escape”, μια θεατρική «απόδραση» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης

9 Ιουνίου 2017
14:05
Κανένα σχόλιο

Η δράση είναι απόδραση. Η απόδραση είναι δράση. Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης σας καλεί σε μια θεατρική παρουσίαση όπου η τέχνη γίνεται απόδραση.  Όπου ο άνθρωπος γίνεται τέχνη.  Γιατί η κίνηση και η στάση σου, η σιωπή και η έκφρασή σου, το βλέμμα και το άγγιγμά σου, το φως και τα σκοτάδια σου, το μαζί και το μόνος σου είναι η αρχή και τέλος της τέχνης σου, της απόδρασής σου.

Μπορείς και εσύ να βγεις μέσα από τα κουτάκια του εαυτού σου. Να φύγεις και να επιστρέψεις πάλι πίσω σε αυτόν. Οι πρωτοετείς των Θεατρικών Εργαστηρίων Ενηλίκων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης σου δείχνουν το δρόμο. Στο τέλος της φετινής τους διαδρομής στο θεατρικό εργαστήρι παρουσιάζουν την «τέχνη» όπως τη διδάχθηκαν και την ένιωσαν. Με δικές τους κινήσεις, εκφράσεις και σιωπές, με δικά τους βλέμματα. Επικοινωνούν τον εαυτό τους μέσα από την τέχνη του θεάτρου.

Την Κυριακή  11/6/2017 και τη Δευτέρα 12/6/2017 στις 9:30μ.μ. ο σιδηροδρομικός σταθμός της Κοζάνης γίνεται σημείο δράσης και απόδρασης για εμάς, τους «συνηθισμένους» ανθρώπους και τους σπουδαίους φίλους της πόλης.

Α΄ Κύκλος Θεατρικών Εργαστηρίων Ενηλίκων ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης

Διδάσκοντες: Ελένη Δημοπούλου – Κωνσταντίνος Μπαμπίλας – Μαίρη Ανδρέου

Σκηνοθετική επιμέλεια: Σοφία Αντωνίου, Ελένη Δημοπούλου

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Ελένη Δημοπούλου

Χορογραφίες: Τάσος Παπαδόπουλος

Φωτισμοί: Richard Antony Lucas

Φωτογράφιση: Σάκης Αναστασόπουλος

Συμμετέχουν: Μαρία Αραπογιάννη, Μάνθος Βαϊσίδης, Αλεξάνδρα Βαλαή, Εμμανουέλα Δημοπούλου, Γεωργία Ευθυμίου, Φιλιώ Ζέρβα, Χαρούλα Ζτούπα, Ελένη Κάβουρα,  Αντώνης Κάτανας, Κική Κετιπίδου, Κική Κοντού, Νίκος Κορεξενίδης, Δέσποινα Κούρτογλου, Αναστασία Κυπιρτίδου, Φίλιππος Κυριαζίδης, Βαγγέλης Μαλιάγκας, Σοφία Μπαλτζώη, Δέσποινα Νταζάνη, Κώστας Παπαθανασίου, Αφροδίτη Πατίκα, Λίτσα Πιστόλα, Γιώργος Σιαμπανόπουλος, Εύη Τσολάκη, Χριστίνα Τυριακίδου,  Τζουλιάννα Φωτοπούλου

Πληροφορίες – κρατήσεις στα τηλέφωνα: 24610 24062, 6987991949

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.