Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος Δήμου Κοζάνης: Γιορτή Περιβάλλοντος 2017, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου (Βίντεο)

9 Ιουνίου 2017
14:59

Η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά την καθιερωμένη πλέον ‘’Γιορτή Περιβάλλοντος ’’ το Σάββατο 10-6-2017 στις 19.00 στην κεντρική πλατεία και την Κυριακή 11-6-2017, στις 10:30 στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης.

Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και η συμμετοχή όλων και ιδιαίτερα των παιδιών στην κοινή προσπάθεια για ένα καλύτερο περιβάλλον και ποιότητα ζωής.

Το πρόγραμμα της γιορτής περιλαμβάνει:

Σάββατο 10 Ιουνίου, 19.00-21.00, Κεντρική Πλατεία Κοζάνης:

Χορός και παιχνίδια για το περιβάλλον με τη συμμετοχή των γυμναστηρίων Μακεδονική Δύναμη και ”ΣΑΝΤΡΑ”

Κυριακή 11 Ιουνίου. 10.30-13.30, Δημοτικός Κήπος Κοζάνης :

Τραγούδια, παιχνίδια και χορός με θέμα το περιβάλλον

Διανομή φυτών από το πολιτιστικό κέντρο εργαζομένων ΟΤΕ

Διανομή τοπικών σπόρων και φυτών από την εναλλακτική κοινότητα ‘’Πελίτι’’

Δράσεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα για παιδιά

Μουσική παράσταση του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης

Ενημερώσεις και παρουσιάσεις από το ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας,την ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ, την Εταιρία Αστρονομίας και διαστήματος, την Οικολογική Κίνηση Κοζάνης, το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βελβεντού – Σιάτιστας.

Χορηγοί της εκδήλωσης:

ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ, Κέντρο ξένων γλωσσών ANGLIA, Δεμιρτζίδης Ιωάννης Κάβα ποτών

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.