Σιάτιστα: Συνεχίζεται για 3η μέρα, σήμερα Κυριακή, το 3o Πανελλήνιο Συνέδριο Α’ Βοηθειών (Βίντεο & Φωτογραφίες)

11 Ιουνίου 2017
09:59
Κανένα σχόλιο

Συνεχίζεται για 3η μέρα, σήμερα Κυριακή, το 3o Πανελλήνιο Συνέδριο Α’ Βοηθειών που πραγματοποιείται στη Σιάτιστα το τριήμερο, 9 με 11 Ιουνίου 2017 στη Σιάτιστα. Τη 2η μέρα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η ομιλία με θέμα “Πρώτες βοήθειες ψυχικής υγείας, υποστηρίζοντας ανθρώπους μετά από κρίση” και ομιλήτριες την κα Μωραΐτη Παρασκευή και την κα Σαπουνά Δήμητρα. Ακόμη ενδιαφέρον παρουσίασε η ομιλία για πρόληψη οδικών ατυχημάτων από τον Υποδιοικητή της Τροχαίας Κοζάνης κ. Φίλιππο Ζουρνατζή.

 

Στην κάμερα του Siatista-Info μίλησε ο κ. Τσίτας Κωνσταντίνος Ορθοπαιδικός, MD, MsC Υπεύθυνος Τμήματος Πρώτων Βοηθειών Ε.Ο.Δ. Ν. Κοζάνης Καθηγητής Πρώτων Βοηθειών Σχολής Πυροσβεστών παραρτήματος Πτολεμαΐδας

Γ.Γ. – Siatista-Info

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.