Λόγω τεχνικού προβλήματος το τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΥΑΚ δε λειτουργεί προσωρινά

12 Ιουνίου 2017
08:55

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης πληροφορεί το καταναλωτικό κοινό ότι λόγω τεχνικού προβλήματος του ΟΤΕ δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με το τηλεφωνικό κέντρο της ΔΕΥΑΚ. Παρακαλούμε για τυχόν προβλήματα και περιστατικά να επικοινωνείτε με τα κινητά τηλέφωνα της υπηρεσίας: 6946501151 και 6975901972 μέχρι αποκατάσταση της βλάβης περίπου στις 10:00 π.μ. σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΤΕ.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

 

4 σχόλια

  • Να που ξαφνικά η ΔΕΥΑΚ απέκτησε και κινητά τηλέφωνα. Απίστευτος εκσυγχρονισμός για μια “επιχείρηση” που στο σάιτ της δεν δίνει ούτε καν τηλέφωνα βλαβών.

    Μπράβο παιδιά, πάντα τέτοια, ίσως τον επόμενο αιώνα αποφασίσετε να βάλετε επιτέλους και τηλέφωνα βλαβών. Και ίσως το μεθεπόμενο αιώνα βρεθεί κάποιος Δήμαρχος που ν’ ασχοληθεί με το πρόβλημα που λέγεται ΔΕΥΑΚ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.