Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης αγκαλιάζει τους νέους του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Κοζάνης

12 Ιουνίου 2017
10:10
Κανένα σχόλιο

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα ανανεώνοντας τη συνεργασία του με το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Κοζάνης, μετά από μια χαρούμενη και δημιουργική χρονιά.  Το θεατρικό εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ  Κοζάνης «το θέατρο αγαπάει τη διαφορετικότητα» ανοίγει και φέτος τις πόρτες του στα μέλη του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Κοζάνης τα πρωινά της Δευτέρας και της Παρασκευής.

Το θεατρικό εργαστήρι διευρύνει το συναισθηματικό και κοινωνικό κόσμο των νέων με αναπηρία. Το θέατρο για τα μέλη του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ γίνεται τρόπος έκφρασης, παιχνίδι, επικοινωνία, δράση και διασκέδαση. Οι νέοι του προγράμματος γεμάτοι ενθουσιασμό και με πολύ διάθεση, πρόθυμα κάνουν ότι τους εκφράζει πάνω στο θεατρικό παιχνίδι. Τις ώρες του θεατρικού παιχνιδιού διασκεδάζουν, γυμνάζονται, δημιουργούν διάφορες εκφράσεις προσώπου, εκφράζονται με κινήσεις του σώματός τους και γενικά καλλιεργούν σώμα και νου.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης ελπίζει σε μια νέα θεατρική, δημιουργική και γεμάτη ενθουσιασμό χρονιά με τους νέους-μέλη του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Κοζάνης και τις οικογένειες τους γιατί το θέατρο αγαπάει τη διαφορετικότητα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.