Πρόγραμμα υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων ΤΕΦΑΑ, ακαδημαϊκού έτους 2017-2018, Εξεταστικού Κέντρου Κοζάνης

13 Ιουνίου 2017
13:28
Κανένα σχόλιο

       Από τη Διεύθυνση  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Τμήμα  Φυσικής Αγωγής) Κοζάνης ανακοινώνεται ότι:

            Η υγειονομική εξέταση και η πρακτική δοκιμασία (αγωνίσματα) των υποψηφίων ΤΕΦΑΑ για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 θα πραγματοποιηθούν στο Δ.Α.Κ.  Κοζάνης από   την Τρίτη  20 – 06 – 2017  έως και την Παρασκευή  30 – 06 – 2017  ( ώρες 7:30 π.μ. έως 12:30 μ.μ ).  Η Eπιτροπή  δεν θα λειτουργήσει τις παρακάτω ημερομηνίες: Σάββατο  24-06-2017 και Κυριακή  25-06-2017.

          Η κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών και η  Υγειονομική Εξέταση των υποψηφίων θα πραγματοποιείται μόνο στο ΔΑΚ Κοζάνης την πρώτη (1η) ημέρα προσέλευσης τους στην Επιτροπή, προκειμένου να εξεταστούν στα αγωνίσματα που θα επιλέξουν.

           Η  εξέταση των υποψηφίων  Τ.Ε.Φ.Α.Α. στο αγώνισμα της Κολύμβησης θα διεξαχθεί στο Κολυμβητήριο του Δ.Α.Κ. Πτολεμαΐδας, την Παρασκευή 23-06-2017 και Τετάρτη 28-06-2017 από τις 12:30  μ.μ. – 14.00 μ.μ.

     Επισημαίνεται ότι, οι υποψήφιοι που θα επιλέξουν την Κολύμβηση ως πρώτο (1ο) αγώνισμα θα πρέπει πρώτα να προσέλθουν  στο ΔΑΚ Κοζάνης, στη Γραμματεία της Επιτροπής και στη συνέχεια να εξεταστούν στο αγώνισμα της Κολύμβησης.

 

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους :

  1. Δύο (2) μικρές φωτογραφίες.
  2. Ακτινογραφία θώρακα με φωτογραφία του υποψηφίου, πάνω στην οποία θα υπάρχει η σφραγίδα και η υπογραφή του ιατρού, με την απαραίτητη γνωμάτευση.
  3. Καρδιογράφημα με γνωμάτευση ιατρού.
  4. Βεβαίωση οπτικής οξύτητας.
  5. Δελτίο εξεταζόμενου από το Λύκειό τους ή τη Βεβαίωση Πρόσβασης, όπου αναγράφεται ο κωδικός αριθμός των υποψηφίων (των Πανελλαδικών Εξετάσεων ).
  6. Αστυνομική ταυτότητα ή Διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό της ταυτότητας, έγγραφο.

Οι  βεβαιώσεις των ιατρικών εξετάσεων μπορούν να έχουν εκδοθεί από νοσηλευτικό ίδρυμα του Δημοσίου ή ΝΠΔΔ  ή ιατρό του δημοσίου ή και από ιδιώτη γιατρό. Οι ιατρικές εξετάσεις  ισχύουν για έξι (6) μήνες από την ημερομηνία έκδοσής τους.

 Τα εξεταζόμενα αγωνίσματα είναι:

Αγόρια:

Σφαιροβολία (βάρος σφαίρας 6 Kg), Άλμα σε μήκος, δρόμος 400 μέτρων και Κολύμβηση 50 μέτρα ελεύθερο.

Κορίτσια:

Σφαιροβολία (βάρος σφαίρας 4 Kg), Άλμα σε μήκος, δρόμος 200 μέτρων και Κολύμβηση 50 μέτρα ελεύθερο.

Σημειώνεται ότι η Κολύμβηση (50μ. Ελεύθερο) περιλαμβάνεται στα τέσσερα (4) αγωνίσματα, από τα οποία οι ενδιαφερόμενοι επιλέγουν τρία (3) για εξέταση.

Οι υποψήφιοι μπορούν να προσέλθουν σε οποιαδήποτε Επιτροπή και δεν επιτρέπεται η εξέταση του υποψηφίου σε περισσότερες από μία επιτροπές.

Ο κάθε υποψήφιος εξετάζεται υποχρεωτικά σε δύο (2) αγωνίσματα την ίδια ημέρα, και στο τρίτο αγώνισμα σε άλλη ημέρα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.