Εγγραφές 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας για το σχολικό έτος 2017-2018

13 Ιουνίου 2017
23:37

 Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2017-2018, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ.», μέσω της εφαρμογής e-epal στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-epal.minedu.gov.gr

συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τη 19η Ιουνίου έως την 23η Ιουνίου 2017. Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/τριών την ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης καταθέτουν οι κηδεμόνες τους.

Για την είσοδο στην εφαρμογή e-epal

είναι απαραίτητοι οι κωδικοί taxis

Για τη διευκόλυνση τους οι μαθητές μπορούν να προσέρχονται στη σχολική μονάδα από 19/6 έως 23/6,  τις ώρες 17:30 – 20:30 για την υποβολή της ηλεκτρονικής δήλωσης προτίμησης.

 Για τους ήδη υπάρχοντες μαθητές  θα μπορεί να γίνει και η ανανέωση της εγγραφής τους.

Για τους μαθητές που εγγράφονται για πρώτη φορά στην Α’ και Β’ τάξη, στη σχολική μας μονάδα, οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν  αφού γίνει η ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης  (19-23/6/2017) από τις 26/6/2017 έως τις 30/6/2017.

Δικαιολογητικά για νέες εγγραφές:

  • Φωτοτυπία του τίτλου σπουδών
  • Πιστοποιητικό γεννήσεως
  • Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας
  • 1 φωτογραφία
  • Φωτοτυπία κάρτας ανεργίας ή Βεβαίωση εργοδότη, αν υπάρχει

Περισσότερες πληροφορίες για την ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης για τα ΕΠΑΛ στο έγγραφο του υπουργείου Αρ πρωτ.: Φ1/98666/Δ4 του ΥΠΕΠΘ  που επισυνάπτεται.

3 σχόλια

  • Δεν είναι γραφειοκρατια είναι διαχωρισμός των σχολείων. Στα ενιαία λυκεια γράφονται με τον παλιό τρόπο οι μαθητές, στα ΕΠΑΛ χρειάζονται οι κωδικοί ταχις. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να χτυπήσουν και να διαλυσουν τα ΕΠΑΛ, πριν λίγο καιρό κατάργησησαν την ειδικότητα τεχνικός αυτοματισμου τώρα οι εγγραφές. Η συγκεκριμένη πολιτική ακολουθείτε εδώ και δύο χρόνια προσπαθώντας να καταργησουν την τεχνική εκπαίδευση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.