Συγκροτήθηκαν οι νέες διοικήσεις της Α.Ε. Κοζάνης και των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης, Ιουνίου 2017-2019

14 Ιουνίου 2017
12:11
Κανένα σχόλιο

 

Συγκροτήθηκαν σε σώμα οι νέες διοικήσεις της Αθλητικής Ενωσης Κοζάνης και των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης που προέκυψαν από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στο εντευκτήριο του συλλόγου στο Sportime Cafe την Δευτέρα 12-6-2017.

Ο Γιώργος Μαλιόγκας συνεχίζει ως πρόεδρος της Α.Ε. Κοζάνης ενώ ο Κώστας Βεληντσιάης συνεχίζει ως πρόεδρος των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης γιά άλλη μία διετία.

Αναλυτικά τα νέα συμβούλια των δύο συλλόγων για την διετία 1-6-2017 έως 31-5-2019 έχουν ως εξής:

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Πρόεδρος: Γεώργιος Μαλιόγκας
Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Ζαχαρίας
Γενικός Γραμματέας: Αλέξανδρος Πλιάκης
Ειδικός Γραμματέας: Εμμανουήλ Μπάτζιος
Ταμίας: Εμμανουήλ Μαθιουδάκης
Γενικός Αρχηγός: Χρήστος Μπακόλας
Εφορος Ποδοσφαίρου: Ευθύμιος Κάρμαλης
Εφορος Ακαδημιών: Στυλιανός Γκάργκας
Μέλος: Αθανάσιος Μανδαλάς

ΕΛΠΙΔΕΣ Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Βεληντσιάης
Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Τσιώρας
Γενικός Γραμματέας: Φίλιππος Φίλκας
Ταμίας: Ανδρέας Τύπου
Μέλος: Ευάγγελος Λέντζης

Με απόφαση των νέων διοικήσεων θα συγκροτηθούν τέσσερεις τριμελείς επιτροπές για να ασχοληθούν άμεσα με τα τρέχοντα θέματα ως εξής:

Επιτροπή Ακαδημιών Ποδοσφαίρου
Επιτροπή Ανδρικής ομάδας Α.Ε. Κοζάνης
Επιτροπή Ανδρικής ομάδα Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης
Επιτροπή Μπάσκετ

Οι νέες διοικήσεις της Α.Ε. Κοζάνης και των Ελπίδων Α.Ε. Κοζάνης ευχαριστούν τα μέλη και τους φίλους των δύο συλλόγων για την εμπιστοσύνη τους και ζητούν την βοήθεια και την συμπαράσταση όλων για την ερχόμενη διετία.

  

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.