Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου

22 Δεκεμβρίου 2016
14:38

Δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού καταστήματος Πτολεμαΐδας την 30 Δεκεμβρίου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 6 μ.μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης :

  1. Ανατροπή αποφάσεων αναλήψεων υποχρεώσεων έτους 2016.

Εισηγητής : Ο Δήμαρχος Σάββας Ζαμανίδης.

  1. Τροποποίηση πρ/σμού οικ. Έτους 2016.

Εισηγητής : Ο Δήμαρχος Σάββας Ζαμανίδης.

  1. Έγκριση αποφάσεων ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ

Εισηγητής : Ο Δήμαρχος Σάββας Ζαμανίδης.

  1. Ανταλλαγή ευχών .

Ο Πρόεδρος ΔΣ

Γεώργιος Θεοδοσιάδης

Ένα σχόλιο

  • A! Και ένα 5ο θέμα! Απόφαση για τον χώρο υλοποίησης των εορταστικών εκδηλώσεων Χριστούγεννα 2016! Να υπάρχει χρόνος προετοιμασίας!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.