kozan.gr: Aσφαλτόστρωση σε δύο δρόμους της Πτολεμαΐδας, πέριξ του παλαιού πάρκου (Φωτογραφίες)

15 Ιουνίου 2017
08:37

Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε δύο δρόμους (Διαδόχου Παύλου & Θεμιστοκλή Σοφούλη) της Πτολεμαΐδας, πέριξ του παλαιού πάρκου, πραγματοποιούνται από χθες το απόγευμα. Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

9 σχόλια

  • Από οτι βλέπω η φρέζα άντε να κατέβηκε 5 εκατοστα και βρήκε 3Α. Από όσο ξέρω οι περισσότεροι δρόμοι εντός πόλης όταν έχει πεζοδρόμια και από τις δύο πλευρές έχουν 10 εκατοστά άσφαλτο.

    • Εσύ αν δεν είσαι ασφαλτάς, αδικείσαι… Βρε άστους να ρίξουν λίγη πίσσα, είδαμε και πάθαμε να δούμε φρέσκια άσφαλτο στην πόλη. Σε εκείνη την Μακεδονομάχων πάω με τη μηχανή και κάνω μότο κρος. Και να ήταν μόνο αυτή. Λακκουβούπολη.

      • ντροπη σου φιλε. οταν ησουν μικρος και καμαρωνες στ. ψαλτη και γαρδελη και ονειρευοσουν μοτο κρος στο πραγματοποιει τωΡα η πολαρα μας και παραπονιεσαι; τραβα στον καθρεφτη και απογοητευσου τωρα!!!

  • Βρε φρεζαριστε!!!η φρεζα εννοειται οτι κατεβαινει 5 ποντους..το αν υπαρχει υποδομη απο κατω ειναι αλλο πραγμα..συμφωνω με τον ανωνυμο..ασφαλτας επρεπε να γινεις

    • Αν και δεν τον ψήφισα,μια χαρά είναι ο κ.Ζαμανίδης ως δήμαρχος της περιοχής.Εσείς, ποιός θεωρείτε πως θα έπρεπε να είναι δήμαρχος;

  • Ο φρεζαριστός ρε παιδια δίκιο έχει. Ο ανθρωπος θέλει να πει ότι η παλιά άσφαλτος έχει πολύ λίγο πάχος και η φρέζα έφτασε μέχρι το 3Α.

  • Η Πτολεμαϊδα είναι η πιο λειτουργική κιοργανωμένη πόλη.Εντάξει,προβλήματα υπάρχουν,αλλά δε νομίζω πως οι λακκούβες διαταράσσουν τόσο την καθημερινότητα!Όλα τα σχολεία μας είναι καινούρια,αθλητικές εγκαταστασεις φουλ (κολυμβ-κλειστο-καναλι).Η πόλη,σαν νέα πόλη που είναι, πληροί όλα τα κριτήρια μια ωραιας ποιότητας ζωής ως βιομηχανικής πόλης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.