Παιδική  παράσταση «Ο Χρυσαετός Άτυς και η Βασιλοπούλα Ροδογάλη» την Κυριακή 18 Ιουνίου, στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης

15 Ιουνίου 2017
12:57
Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης  σας προσκαλούν στην παιδική  παράσταση «Ο Χρυσαετός Άτυς και η Βασιλοπούλα Ροδογάλη» την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 και ώρα 11:30, στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης.

Ο Μικρός Βορράς παρουσιάζει τη νέα του παραγωγή για παιδιά ” Ο Χρουσαϊτός Άτυς και η βασιλιοπούλα Ροδογάλη, ένα παραδοσιακό παραμύθι από τη Σμύρνη σε σκηνοθεσία και θεατρική μεταφορά Τάσου Ράτζου.

Το παραμύθι, αφηγείται τις περιπέτειες της βασιλιοπούλας  Ροδογάλης, η οποία μετά το θάνατο του βασιλιά πατέρα της διώχνεται από τις αδερφές της και ζει με την παραμάνα της σ´ένα μικρό πύργο. Μια μέρα ένας ολόχρυσοι αϊτός μπαίνει στην κάμαρα της βασιλιοπούλας, τινάζει τα φτερά του και εμφανίζεται μπροστά της ένα παλικάρι, σαν Άγγελος, ένα μαγεμένο βασιλόπουλο, ο Άτυς. Η αγάπη τους μόλις γεννήθηκε, θα χρειαστεί ωστόσο να ξεπεράσει πολλά εμπόδια πριν τους χαρίσει την ευτυχία…

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.